a poniewaz zwlaszcza zielonych pewnie to zszokowalo ze ktos wali po 100 lotow czy 200
napisze dwa slowa
mimo iz moglbym nie gralem w tym roku pozycja wieksza niz 1lot no ok ze dwa razy przez gora godz moglem ze2 loty miec jao 1 dna pozycje
a zarabiam tą mniejsza lyzka jak widac prawie codziennie
takze rozne sa metody zarabiania
ja przynajmniej odkąd jestem na fx przestrzegam by lotami nie walic ale jak kto moze a to daj mu B....ZE
i to fakt kiedys pozycjonowalem moze kilku lotami moze nawet 10ma ale to byly poczatki i po prostu wiecej sie ryzykowalo bo i forex byl jasniejszy niz teraz
kto pracuje na fx moze to zrozumiec i pojac a osoby pozycjonujace z doskoku guzik temat dt przewaznie znaja bo ich interesuje kasa i ile kto zarobil
i prosze to sobie zapamietac ja przewaznie podaje jaki kierunek bede pozycjonowal przed wejsciem lub chwile po wejsciu i wykresy kilka razy w ciagu dnia tyle na weekend
i zaznaczam wyraznie nie mam dzwigni wyzej niz 1 do 30
a i czasem tez trace ale nie w sumie tygodnia bo tego w tym roku nie bylo
i sorki za czasem moja zla skladnie itp itd ale jak mam 10czy 30 pozycji na fx to ja pilnuje wykresow a nie bawie sie w styliste za to mocno przepraszam
a to ze sie myle a kto z was sie nie myli zwlaszca na pozycjach krotkich
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora