DayTrading: Czwartek 25.07.2019
Re: DayTrading: Czwartek 25.07.2019
index dolara dzienny
https://www.tradingview.com/x/Fflypdu1/
https://www.tradingview.com/x/pvYk4TVq/
jak widać brakuje jeszcze troche do górnej TL i do pełnej realizacji flagi więc jak najbardziej 1.1070-1.1080 na edku realne. Jak nie dziś (możliwa najpierw korekta na retest flagi) to przed FED'em
https://www.tradingview.com/x/Fflypdu1/
https://www.tradingview.com/x/pvYk4TVq/
jak widać brakuje jeszcze troche do górnej TL i do pełnej realizacji flagi więc jak najbardziej 1.1070-1.1080 na edku realne. Jak nie dziś (możliwa najpierw korekta na retest flagi) to przed FED'em
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
swiezy
a czy ktos mu zabronił tego? chopie
wez sie ty ogarnij
to forum i pisze sie
a niech wstawia i 2 miliony
mozesz chwalic nawet zglosic do pochwał
co mi do tego
Robie formatke statów i Cblondynowi tez
bedziemy wstawiac teraz , i piekny tema t do postów bedzie
a czy ktos mu zabronił tego? chopie
wez sie ty ogarnij
to forum i pisze sie
a niech wstawia i 2 miliony
mozesz chwalic nawet zglosic do pochwał
co mi do tego
Robie formatke statów i Cblondynowi tez
bedziemy wstawiac teraz , i piekny tema t do postów bedzie
Co ujawnia? Ten dalej swoje. Jak ktos sie postara to i w wordzie cos takiego sobie stworzy.
Wiesz ile jest "wart" taki koleś jesli się uwiarygodni? Ludzie z kasą będą walic do niego drzwiami i oknami. Ty jednak jesteś jak dzieciak

I mam dla Ciebie rade. Napisz do niego na priv niech Cie przeszkoli i będziesz kosił kaske woraaaami

Wiekszosc firm proptradingowych zaoferowala by komus takiemu graczowi od miliona funtow na start do 50-100 milionow pozniej.
Blagam Swieżak. Jak on to faktycznie robi to ja go polece chetnie pewnemu managerowi....
myfxbook chetnie popatrze, czemu brak wyplat? Po co to? Pieniadz lubi cisze.
Ostatnio zmieniony 25 lip 2019, 11:30 przez Nieśmiertelny Trader, łącznie zmieniany 1 raz.
a ujawnił metodologie? a ujawnił jak je osiągnął?
awantura jest gdy ktos bez metodologi i dowodów ujawnia 30 000% i jest to w pełni uzasadnione
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
kiedyś Ci metodologie pokazałem. Opisałem dokładnie krok po kroku. Nawet pochwałę za ten post dostałem. Nie widziałem żebys choć raz spróbował z tego skorzystać. Jak wrzuciłem dwa tygodnie temu wynik półroczny to dopiero też się obudziłeś i chciales pozycje ogladac zeby zobaczyc co gram. Gram to co Ci opisalem wtedy miedzy innymi. Cały czas działa. Tutaj podobnie. Piszesz że kiedyś już widziałeś metode Leechanga i nagle po kilku latach sie obudziłeś bo wrzucił wynik. A czemu nie sprawdziłeś tych metod wcześniej nawet dla samego siebie? Moge sie założyc że za tydzien lub dwa zobaczymy znowu Twoje własne kreski, wskazniki, zamazany wykres i łapanie noży na m1... Nie widze od kilku lat żadnych zmian w Twoim tradingu i postrzeganiu wykresów przede wszystkim. Kiedys Ci już o tym pisałem. I wykres nie jest po to żeby Nas zmylic tak jak masz w stopce - uwierz mi.
I żeby nie było że Cie atakuje - to tylko taka uwage do tego co robisz na fx, bo co do Twoich uwag o atakach na Lee wczoraj to sie zgadzam z Toba - maczety by rozdał to by chlopaka pocwiartowali bo osmielil sie pokazac wynik.
Wielu pipsów
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Tutaj akurat nie masz racji.Nieśmiertelny Trader pisze: ↑25 lip 2019, 11:29
Wiekszosc firm proptradingowych zaoferowala by komus takiemu graczowi od miliona funtow na start do 50-100 milionow pozniej.
Blagam Swieżak. Jak on to faktycznie robi to ja go polece chetnie pewnemu managerowi....
Firmy proptradingowe to lipa, chcą bardzo małe ryzyko w zamian za dość spore zyski.
No i dzielą się z Tobą tylko. Wiem bo dostałem propozycje od jednej i nie wyglądało to za ciekawie.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
Przeciez zrobienie 30k % w pół roku to mały pikuś. dziecko w przedszkolu to potrafi
Świeżak. Mam rade. Weź kredyt na wszystko co masz i podaj kolesiowi hasło do konta. Bedziesz najbogatszy w Polsce. Nie wiem na co jeszcze czekasz

Taka okazja

Dzięki. Mam mam, wolałem się upewnić.
Znalazłem nawet link do lajfa:
https://www.ecb.europa.eu/press/tvservi ... be.en.html
"Brak pieniędzy jest źródłem wszelkiego zła" - Mark Twain
To do dzieła chłopie. Udowodnij co potrafisz to znajde ci takich klientów z kasą o jakiej ci sie nie śniło.leechang pisze: ↑25 lip 2019, 11:34Tutaj akurat nie masz racji.Nieśmiertelny Trader pisze: ↑25 lip 2019, 11:29
Firmy proptradingowe to lipa, chcą bardzo małe ryzyko w zamian za dość spore zyski.
No i dzielą się z Tobą tylko. Wiem bo dostałem propozycje od jednej i nie wyglądało to za ciekawie.
Na co czekasz? Oferta nadal aktualna

Ostatnio zmieniony 25 lip 2019, 11:39 przez Cblondyn, łącznie zmieniany 1 raz.