DayTrading: Czwartek 25.07.2019

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 25.07.2019

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Świeżak44 pisze:
25 lip 2019, 11:01
Ja mu wierze, bo gość jest od kilku lat i pamiętam jego udane trejdy i jak próbowałem się nauczyć jego metody. Nie wziął sie z nikąd. Pamiętam, że był skuteczny już ze 2 lata temu. Cblondyn, niec nie stoi na przeszkodzie, ale po co tak ostro traktować gościa, który jest tu znany i od dawna? Niktu tu nic nie musi, a zwłaszcza ktoś kto wykręcił milion w pół roku.
Widze, że jestes nadal naiwny jak dziecko. Jak w zeszłym roku belon o to samo prosił tego kolesia to się zmył :)
Dobrze pamietam. Dla mnie dowód to jest "tu i teraz". Ktoś ma z tym jakis problem? Juz kilku szkoleniowców na mojej drodze z forexem miało zawsze dokładnie taki sam problem :d

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: yeahman »

Świeżak44 pisze:
25 lip 2019, 10:54
Jak żeście go wczoraj napadli za te trejdy to nie dziwota... Gość wykręca konto x 300 i co go spotyka?? Niedowierzanie, agresja, pretensje, straszenie..
udowodnij jakoś tezę że zarobił 300x bo bna razie dowodów nie ma - niby stronę na FB skasował, zagrań konkretnych keidy wchdozi kiedy wychdozi na forumk nie ma także jeśl iudowodnisz najpierw swoja eze o 30 000% to potem dopiero podważaj sposób zachoweania inncyh osób bo jak na razie to jest on słuszny, stwierdzil ize kłamie i maja do tego prawo, chcemy dowody to się przeprosi :)

ps. narysowć ci zaraz mój "stejtment" na + 500 000 000% w miesiać ? :) daj mi 10 minut :)
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

yeahman pisze:
25 lip 2019, 11:08
Świeżak44 pisze:
25 lip 2019, 10:54
Jak żeście go wczoraj napadli za te trejdy to nie dziwota... Gość wykręca konto x 300 i co go spotyka?? Niedowierzanie, agresja, pretensje, straszenie..
udowodnij jakoś tezę że zarobił 300x bo bna razie dowodów nie ma - niby stronę na FB skasował, zagrań konkretnych keidy wchdozi kiedy wychdozi na forumk nie ma także jeśl iudowodnisz najpierw swoja eze o 30 000% to potem dopiero podważaj sposób zachoweania inncyh osób bo jak na razie to jest on słuszny, stwierdzil ize kłamie i maja do tego prawo, chcemy dowody to się przeprosi :)

ps. narysowć ci zaraz mój "stejtment" na + 500 000 000% w miesiać ? :) daj mi 10 minut :)
:lol:
The only way is up

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Cblondyn pisze:
25 lip 2019, 11:05
Świeżak44 pisze:
Ja mu wierze, bo gość jest od kilku lat i pamiętam jego udane trejdy i jak próbowałem się nauczyć jego metody. Nie wziął sie z nikąd. Pamiętam, że był skuteczny już ze 2 lata temu. Cblondyn, niec nie stoi na przeszkodzie, ale po co tak ostro traktować gościa, który jest tu znany i od dawna? Niktu tu nic nie musi, a zwłaszcza ktoś kto wykręcił milion w pół roku.
Widze, że jestes nadal naiwny jak dziecko. Jak w zeszłym roku belon o to samo prosił tego kolesia to się zmył :)
Dobrze pamietam. Dla mnie dowód to jest "tu i teraz". Ktoś ma z tym jakis problem? Juz kilku szkoleniowców na mojej drodze z forexem miało zawsze dokładnie taki sam problem :d
P. ja to widze że komus tu zależy na tych postach i takim trzymaniu w napieciu
ani ty i ja nic czego by netykieta wczoraj nie napisalismy
wrecz skala porównawcza jest tak ogromna że głupotą by było dyskutowanie o tym
Poprostu piszmy swoje i tyle
bo taki cel tego forum
a swiezak niech wierzy takim postom typu jade na motorze z dziewczyną i otwieram kilka lotów i po skonczeniu jazdy zamykam z zyskiem 20 koła
Bo i takie posty były z tamtej grupy
i jakos kazdy ciszy to bo najwieksza głupota jaka mozna wymyslic chwalona przez tamtego miszcza

Awatar użytkownika
mjj48003
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mjj48003 »

Dzisiaj Leechang prognozuje zjazd edka na 1,1080 - zaraz zobaczymy jaki z niego magik :D
Forex jest jak g... na kole - raz na górze, raz na dole.

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Tomasz196407 pisze:
25 lip 2019, 11:11
Cblondyn pisze:
25 lip 2019, 11:05
Świeżak44 pisze:
P. ja to widze że komus tu zależy na tych postach i takim trzymaniu w napieciu
ani ty i ja nic czego by netykieta wczoraj nie napisalismy
wrecz skala porównawcza jest tak ogromna że głupotą by było dyskutowanie o tym
Poprostu piszmy swoje i tyle
bo taki cel tego forum
a swiezak niech wierzy takim postom typu jade na motorze z dziewczyną i otwieram kilka lotów i po skonczeniu jazdy zamykam z zyskiem 20 koła
Bo i takie posty były z tamtej grupy
i jakos kazdy ciszy to bo najwieksza głupota jaka mozna wymyslic chwalona przez tamtego miszcza
:lol: :lol:
The only way is up

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Tomasz196407 pisze:
25 lip 2019, 10:59

1.Proste jak uwazasz ze cos jest niezgodne z netykietą i regulaminem tutejszym to zgłaszasz
2.Co innego szacunek bo to sie z mlekiem matki - niestety
3.Nie uraza Ci okreslenie postforumowicza wyzywajace od debili wszystkich , idiotów,
nie uraza cie jak ktos składa życzenie smierci drugiemu
4. za to Cie uraza jak ktos pisze drugiemu co jest chory zeby brał mniej tabletek
No bravo ,swiezak
5.Tak jak mówie szacunek dla drugiego to jest cecha która sie ma swiezak
i piszac o tym teraz w ten sposób nie masz pojecia wogóle czyli mniemam ze jestes taki sam
który jest tylko indywidualistą
1. Nie baw się w forumowego konfidenta. Technik się bawił i nic mu to nie dało.
2. Ja sznuje tylko tych którzy mnie szanują. Nie trzeba tego wypijać z niczym, można się tego nauczyć w zyciu.
3. Ale kto wyzywał od debili, idiotów?? Lechang??? Gdzie, zacytuj?? Nie wiadomo o co ci chodzi???? Kto kogo wyzywał??
4.. Przekręcasz.. Napisał ci w złości , żebyś brał mniej mniej dragów, dopiero potem uujawniłeś że jesteś chory i ierzesz kilka tabletek.
5. Patrz punkt 2. Ja sznuje każdego, dopóki nie okaże mi braku szacunku.

I nie masz racji tym razem. To ty jego zaatakowałeś, a nie on ciebie.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Świeżak44 pisze:
25 lip 2019, 11:13
Tomasz196407 pisze:
25 lip 2019, 10:59

1.Proste jak uwazasz ze cos jest niezgodne z netykietą i regulaminem tutejszym to zgłaszasz
2.Co innego szacunek bo to sie z mlekiem matki - niestety
3.Nie uraza Ci okreslenie postforumowicza wyzywajace od debili wszystkich , idiotów,
nie uraza cie jak ktos składa życzenie smierci drugiemu
4. za to Cie uraza jak ktos pisze drugiemu co jest chory zeby brał mniej tabletek
No bravo ,swiezak
5.Tak jak mówie szacunek dla drugiego to jest cecha która sie ma swiezak
i piszac o tym teraz w ten sposób nie masz pojecia wogóle czyli mniemam ze jestes taki sam
który jest tylko indywidualistą
1. Nie baw się w forumowego konfidenta. Technik się bawił i nic mu to nie dało.
2. Ja sznuje tylko tych którzy mnie szanują. Nie trzeba tego wypijać z niczym, można się tego nauczyć w zyciu.
3. Ale kto wyzywał od debili, idiotów?? Lechang??? Gdzie, zacytuj?? Nie wiadomo o co ci chodzi???? Kto kogo wyzywał??
4.. Przekręcasz.. Napisał ci w złości , żebyś brał mniej mniej dragów, dopiero potem uujawniłeś że jesteś chory i ierzesz kilka tabletek.
5. Patrz punkt 2. Ja sznuje każdego, dopóki nie okaże mi braku szacunku.

I nie masz racji tym razem. To ty jego zaatakowałeś, a nie on ciebie.
proste zgłoś to i tyle

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

mjj48003 pisze:
25 lip 2019, 11:12
Dzisiaj Leechang prognozuje zjazd edka na 1,1080 - zaraz zobaczymy jaki z niego magik :D
Niech sobie prognozuje co chce. Sama prognoza to jeszcze nie zysk. Bo mozna miec racje co do kierunku a zaliczyć SL. Mam to komus tłumaczyć? No chyba, że dziecku :)
Niech otworzy konto demo i pokaże co potrafi. Z podglądem tego co robi. W czym jest problem? Bo ja nie widze żadnego :)
No chyba, że zacytuje szkoleniowca "to tak nie działa" :d

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Za każdym razem jest to samo... Ktoś ujawnia większe zyski i jest od razu awantura... :/ Zazdość czy co?? Mnie interesuje metodologia a nie ile ktoś ma zer na koncie..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Zablokowany