Ciekawe wskaźniki do MT4

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tantric »

Boby_Fischer pisze:Witam,
Poszukuje wskaźnika, który będzie pokazywał mi jaki mamy trend, mierzył jego siłe a także 'wyłapywał' konsolidacje i jej koniec... Na chwile obecna używam srednich kroczących i schodzę na wyższe interwały żeby zorientować się jaki mamy trend
Zobacz te posty " sinpixa" o TRO etc , tam moze coś znajdziesz dla siebie
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... &start=510
lub tu mój post z linkami do stron zawierajacych furę wskaźników :D
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... c&start=20

Pozdrawiam 8)

Dodano po 11 minutach:
rusek pisze:Witam szukam wskazznika EMA gdzies mi sie skasowal moj:( bede bardzo wdzieczny za pomoc.
Proszę :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

Awatar użytkownika
Gonzoooo
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Gonzoooo »

jest taki skrypt/narzędzie które numerowało by mi pionowe linie które tworz - każda kolejna miałaby wyższą liczbę wyświetloną ?

wiolcia28
Bywalec
Bywalec

dane - alarm

Nieprzeczytany post autor: wiolcia28 »

hej
mam ostatnio niefarta bo zapominam o danych i zdarza mi się otwierać pozycje tuż przed danym a potem d... stop 30 albo i więcej
stąd pytanko czy ma ktoś może jakiś przypominacz który można by wrzucić na wykres?
dzięki

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Re: dane - alarm

Nieprzeczytany post autor: raposo »

wiolcia28 pisze:hej
mam ostatnio niefarta bo zapominam o danych i zdarza mi się otwierać pozycje tuż przed danym a potem d... stop 30 albo i więcej
stąd pytanko czy ma ktoś może jakiś przypominacz który można by wrzucić na wykres?
dzięki
Z tym nic nie przegapisz :)
http://www.forex-tsd.com/215104-post1.html
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
sinpix
Bywalec
Bywalec

Re: dane - alarm

Nieprzeczytany post autor: sinpix »

wiolcia28 pisze:hej
dzięki
chodzi o wyświetlenie na ekranie twoich zasad? jest wskaźnik Tro_my_notes - w ustawieniach wpisujesz co się ma wyświetlać na ekranie (typu: "sprawdź dane przed każdym wejściem" itp).
do pobrania tutaj: http://kreslik.com/forums/viewtopic.php?t=1539 (w pliku zip jest kilka wskaźników, m.in. my_notes)

wiolcia28
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: wiolcia28 »

wielkie dzięki :P

Awatar użytkownika
nasreddin
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: nasreddin »

i jeszcze taki z dzyndzałą i okienkiem.do ustawienia czas przed publikacja . http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=19293
„Ekspert to człowiek, który w bardzo wąskiej dziedzinie zrobił wszystkie możliwe błędy.”

horhe1984
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: horhe1984 »

Ma moze ktos taka aplikacje do Mt4 która pokazywałaby ilosc zawartych pozycji w danym dniu ,ilosc pozycji stratnych i tych na plusie oraz bilans w pipsach z zamknietych pozycji.Widzialem takie cos na forex factory ale nie sciagnolem wtedy a teraz nie moge tego znalesc.

Awatar użytkownika
fxBobi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: fxBobi »

Wskaźnik który kreśli poziomą linie na poziomie zamknięcia z dnia poprzedniego

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tantric »

sinpix pisze:bardzo gorąco polecam zapoznać się ze wskaźnikami tworzonymi przez niejakiego Therumpledone (aka TRO). jego macierzyste forum to www.kreslik.com. od dłuższego czasu obserwuję co się tam dzieje. wygląda to następująco:
Witaj Sinpix.Czy mozesz napisać coś blizej odnośnie dotacji dla TRO.W jaki sposób można dokonać wpłaty i w jakiej wysokości :?: Rozumiem,że ty korzystasz z tej usługi :? Po prostu chodzi mi o szczegóły ,co zrobić , by otrzymywać te najnowsze wskaźniki :? 8) :?: :idea:
Pozdrawiam
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

Zablokowany