Jesteś doświadczonym traiderem więc nie będę tłumaczył ci spraw oczywistych , jesteśmy na retescie 3 letniej konsoli i tu chyba się zgodzimy ? , tu już się zgodzić nie musimy i możemy mieć odmienne zdania ale nieudany retest końcy się czesto wyjściem z drugiej strony a w tym przypadku dołem
oczywiście że zgadzam sie co do retestu, natomiast wiem też że mamy flage ktora poprzedzil bardzo silny impuls i ktora jest formacja kontynuacji (na obecna chwile potencjalna). I technicznie dla mnie tak długi termin jest raczej patowy - szanse dałbym podobne obu scenariuszom. Ale jak już dorzuce oczekiwana zmiane polityki FED i czekajaca serie obnizek stop procentowych to dolar ma wiecej do stracenia niz euro bo i wiecej przez ostatnie lata zyskał... Widac to tez np na walutach antypodow, ktore zyskuja mimo takiej, a nie innej polityki ich bankow....ale to jak zawsze moja subiektywna ocena
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
18:20 USD Przemówienie członka FOMC, Kaplan
19:00 USD Przemówienie Prezesa Fed, Powella
21:30 USD Przemawia prezydent Fed z Chicago, Evans
edek z krotkiej malo
i dalej dodazowo tzn formacyjka to tylko trojkacik = malo wiarygodny ale podaz
Ostatnio zmieniony 16 lip 2019, 14:54 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
ropa wti
jedna lka zgaszona
tak mysle czy nie przkrecac sie na zielonym na s
co wy na to? zamiast gadac bylo robic https://iv.pl/images/15258993199013311793.png
dolary tp mi zgasilo nawet nie zauwazylem
Ostatnio zmieniony 16 lip 2019, 15:19 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.