Świeżak44 pisze: ↑15 lip 2019, 19:01
yeahman pisze: ↑15 lip 2019, 18:34
kermity - xab - zobaczcie - ja pisze jasne zasady, kiedy wchodzę i za ile i za ile wychodzę

Proste jak drut zero ściemy.
Pepsiak kopiował to zagranie i mam nadzieje że zarobił ładną sumkę razem ze mną.
Macie odwagę pisać tak jaj ka konkretnie kiedy i po ile? Czy tylko lanie wody?
Ostry zawodnik..

A na indeksach nie grasz???
Sporadycznie DAX ale nic poza tym, w każdym bądź razie nie jest to mój konik ni nie zagrywam na nim więcej niż w sumie 0.5 lota
Widzisz świerzak nie wiem czy na tej grupie poza mną i szulerem ktoś tak konkretnie opisuje zagrania, dlatego ogólnie coraz bardziej przekonuje się że nie warto w ogole tu zaglądać.
Jestem z Zaorskim w małej grupce trejderów - jest nas 600 osób to jest cosw stylu wirtualnego trading roomu bo ludzie są z różnych miast - nie chodzi mi o gópę TJS tam jest 30k ludzi i jden wielki syf - tylko o taką prywatną złożoną z samych znajomych i aktywnych trejderów, zasady są proste, nie publikujesz zagrania na żywo - nie możesz byc w grupie. Ale grupa jest genialna, prawdziwi fachowcuy, nikt nie wstydzi się strat bo każdy wie że czasem po dupie trzeba dostać. Ale ejst bardzo konstruktywnie i bardzo sensownie. Nie ma postów typu wklejenie wykresu i komentarz "takze takie coś" bo takei wpisy zupełnie nic nie wnoszą. To takie zasady też by sie przydało i tutaj. Bo więcej farmazonów się tu wylewa niż trejdu.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.