ja już się pozbyłem eLek i czekam na jakąś obniżkę
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
ja już się pozbyłem eLek i czekam na jakąś obniżkę
DLATEGO tez probuje jakas ske z gory ustawic by mi potem bylo latwiej sie w te dolce pakowac bo tez na promocje jakas czekam
bo jak zwykle znowu zaczne za wczesnie brrrrrrrrrrrrrrrrrr
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
DLATEGO tez probuje jakas ske z gory ustawic by mi potem bylo latwiej sie w te dolce pakowac bo tez na promocje jakas czekam bo jak zwykle znowu zaczne za wczesnie brrrrrrrrrrrrrrrrrr
hahaha klasyk
mam to samo
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
dax germany 30
wykres m30
tu czekam az dojda do kanalika gora dol wtedy zareaguje
dalej 2ktr na ssssss https://iv.pl/images/10640959502929556601.png
ropa mnie troche drazni bo nie wiadomo czy 60 im po glowie nie chodzi ale to dzis po poludniu
pepsiak pytanie
czy ty ten wykres dobrze widzisz bo mi tu truja i truja
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
pepsiak pytanie
czy ty ten wykres dobrze widzisz bo mi tu truja i truja
tak tak, widzę
teraz już nie przegapiam, ale gram odwrotnie
Ostatnio zmieniony 10 lip 2019, 10:07 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
a weź se te shorty , tylko weź bujnij edka w górę bo eski zamknąłem i zostały mi eLki... i to mocno za grube eLki ;/ Powell mi dzisiaj zje miesięcznicę coś czuję
edek to przynajmniej do powella ma isc w gore bo na glownym mam dolcy na sss nawet nie pisze o tym brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
edek to tu juz trzeba go pilnowac https://iv.pl/images/05744191405273921087.png
Ostatnio zmieniony 10 lip 2019, 10:19 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.