DayTrading: Piątek 05.07.2019
Re: DayTrading: Piątek 05.07.2019
nie gram twgo
ale ja pozycjonowal bym spadki
przyszlosc nie wyglada rozowa ta na miesiac dwa
to co mowil draghi wcale nowa miotla nie musi potwierdzac to raz
dwa chore by bylo gdyby usa zrobila obnizke w lipcu a pod to rynek rosnie
trumpek to potrzebuje wariacji na sp w gore moze jeslsien moze przyszly rok to trzy bo wtedy musi szalec by wygrac
teraz najwyzej poszczeka na twicie
tolmo tez wyraznie pokazywal sssssssssss
a dyskusje ze mna nie sa szodliwe
ja czesto patrze na rynek od tzw podszewki a nie od tego co wykres pokazuje
na te chwile na spoko mozna wyrysowac wzrost na 3100 ale spadek ma duzo wiecej miejsca to po 4
trumpek to potrzebuje wariacji na sp w gore moze jeslsien moze przyszly rok to trzy bo wtedy musi szalec by wygrac
na te chwile na spoko mozna wyrysowac wzrost na 3100 ale spadek ma duzo wiecej miejsca to po 4
Ostatnio zmieniony 05 lip 2019, 22:17 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
No nie zdążyłem sie tak szybko przygotowac co do AT jak zauważyłes w poprzednim pościeXAB pisze: ↑05 lip 2019, 22:08nie gram twgo
co do spekulowania czy obniżka i czy nowy prezes a i czy Trump pod wybory całkiem jest mi to odległe
Tak nawiasem kolega mi cząstke tylko opowiedział jak analitycy określają właśnie takie informacje
Uwierz mi nawet 1/ setnej nie mamy pojecia w jaki sposób to wpływa na rynek
Technika Xab tylko
Tomasz ja byk jestem , wiec na wzrosty bardziej nastawiam sie jeszcze ...w dłuższym terminie to 3130- 3140 widziałbym, ale asekuracyjnie powiem , że cholera wie co zrobiąTomasz196407 pisze: ↑05 lip 2019, 21:42Navik w Tobie nadzieja
co powiesz o indeksach
bo jak nie gas to jakiś tam eu,
czytac sie tego nie da
--------------------------------
us500
taki układ
https://invst.ly/b6rhy
Dax
https://invst.ly/b6rj0
US30
https://invst.ly/b6rjl

Mysle,że bedzie wspinaczka powolna na wyższe poziomy. Ta świeca tygodniowa z 02.06 jest bardzo silna i mysle ze poziom 3000 pkt to tylko przystanek do wyzszych poziomów. Chociaż dymnamika wzrostów już taka duża raczej nie bedzie . Ale zwały jakiejs wiekszej też sie nie spodziewam do konca wakacji. A jak bedzie to sie zobaczy . Dla mnie poziom 3130-3140 w dłuzszym terminie jest do zrobienia.
Ale ,zeby nie było tak słodko to szczerze powiedziawszy mam kiepski okres ostatnio

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
-
- Fanatyk
Dyskusje nie są szkodliwe tylko czasem idiotyczne co widac na tym forum
jak pisze navik pozycja dluga ale w srednim terminie podobnie uwazam bo ja pilnuje daxa
i dalej te 12740 moga jeszcze wywalic ale juz musza pod cos konkretnego no chocby pod te obnizki
to bedzie wtedy i czuc i slychac ale potem sie sparza
i dalej te 12740 moga jeszcze wywalic ale juz musza pod cos konkretnego no chocby pod te obnizki
to bedzie wtedy i czuc i slychac ale potem sie sparza
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
doji i terazniejsza W to typowa kontynuacja imonavik pisze: ↑05 lip 2019, 22:18Tomasz ja byk jestem , wiec na wzrosty bardziej nastawiam sie jeszcze ...w dłuższym terminie to 3130- 3140 widziałbym, ale asekuracyjnie powiem , że cholera wie co zrobiąTomasz196407 pisze: ↑05 lip 2019, 21:42Navik w Tobie nadzieja
co powiesz o indeksach
bo jak nie gas to jakiś tam eu,
czytac sie tego nie da
--------------------------------
us500
taki układ
https://invst.ly/b6rhy
Dax
https://invst.ly/b6rj0
US30
https://invst.ly/b6rjl...3000 odklepane i jakiejs wielkiej zwały nie widać na świeczkach.
Mysle,że bedzie wspinaczka powolna na wyższe poziomy. Ta świeca tygodniowa z 02.06 jest bardzo silna i mysle ze poziom 3000 pkt to tylko przystanek do wyzszych poziomów. Chociaż dymnamika wzrostów już taka duża raczej nie bedzie . Ale zwały jakiejs wiekszej też sie nie spodziewam do konca wakacji. A jak bedzie to sie zobaczy . Dla mnie poziom 3130-3140 w dłuzszym terminie jest do zrobienia.
Ale ,zeby nie było tak słodko to szczerze powiedziawszy mam kiepski okres ostatnio....wodzą mnie za nos jak "młodego"
![]()
dodam bo pewnie o tym wiecie
w przyszlym tyg beda wyniki spolek wiec zagraja pod to moze ? a przewidywania ze beda slabsze
albo pod to
W przyszłym tygodniu Chair Powell przedstawi Kongresowi Raport o polityce pieniężnej,
w przyszlym tyg beda wyniki spolek wiec zagraja pod to moze ? a przewidywania ze beda slabsze

albo pod to
W przyszłym tygodniu Chair Powell przedstawi Kongresowi Raport o polityce pieniężnej,
Ostatnio zmieniony 05 lip 2019, 22:41 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fanatyk
Zawsze którys z indeksów wyprzedza pozostałe
-
- Fanatyk
Na Dax H4 mysle że zrobili trejd 1d2 i beda wychodzić
No własnie, nic tam nie widać świadczącego o słabosci byków, wiec na korektach pakować L małymi porcjami i obserwować sytuacje. ( w zależnosci od czasu jaki mamy do dyspozycji
)

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...