DayTrading: Piątek 05.07.2019
Re: DayTrading: Piątek 05.07.2019
szuli spoko jest dobrze bo tak mialo byc
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
nie pękaj zaraz znowu trump postraszy powella i bedzie 1,1560 na edku

potem poiwe ze zartowal i bedzie 1,0900 i tak w kolko

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
edek z keotkiej
to fibo u mnie 1,1186 no ale wiadomo musza w 1,12 puknac jeszcze
no i tez wiadomo ze to tylko fbo i ktos na tym gra
he he
to fibo u mnie 1,1186 no ale wiadomo musza w 1,12 puknac jeszcze
no i tez wiadomo ze to tylko fbo i ktos na tym gra

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
weź mi nie mów

moczę już na każdym froncie

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
hahahahahah make my day BAX

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
-
- Fanatyk

widac prawdziwego faceta
potem dorobimy
dwie czerwone uśrednione na niebieską - skracam o 1/2
dokupiona niebieska itd...
dokładnie takTomasz196407 pisze: ↑05 lip 2019, 18:06przynajmniej szczerze i uczciwie
widac prawdziwego faceta
potem dorobimy
dwie czerwone uśrednione na niebieską - skracam o 1/2
dokupiona niebieska itd...

-
- Fanatyk
A tu człowiek sie morduje i liczy i kombinuje
sl ustawia to mu bije go
do tej pory nie rozumiałem fx
Kong jestes wielki
sl ustawia to mu bije go
do tej pory nie rozumiałem fx
Kong jestes wielki

edek dzienny - aktualizacja. Wbili się w ten klin na reteście dość głęboko, ale IMO to nadal tylko retest. Na zamknięciu czerwca poszedł sygnał na wykresie miesięcznym na wzrosty więc wszystko co w dół traktuję jako korektę. Sadze, że możemy zobaczyc konsole na jakies 160 pipsow miedzy 1.1170 a 1.1330 w dalszej cześci miesiąca w oczekiwaniu na lipcowy FED i ECB. W miedzyczasie spodziewam sie wyciecia SLi bykom na 1.1180 przed właściwym ruchem w górę
https://www.tradingview.com/x/VXU1JAxZ/
spokojnie Żabciu żebyś tam nie zieleniał jak ta D1 zamknie się jednak ponad tym klinemKermit pisze: ↑05 lip 2019, 18:22edek dzienny - aktualizacja. Wbili się w ten klin na reteście dość głęboko, ale IMO to nadal tylko retest. Na zamknięciu czerwca poszedł sygnał na wykresie miesięcznym na wzrosty więc wszystko co w dół traktuję jako korektę. Sadze, że możemy zobaczyc konsole na jakies 160 pipsow miedzy 1.1170 a 1.1330 w dalszej cześci miesiąca w oczekiwaniu na lipcowy FED i ECB. W miedzyczasie spodziewam sie wyciecia SLi bykom na 1.1180 przed właściwym ruchem w górę