Re: Zakładanie konta na platformie Oanda
kolejny numer oandy kurs GBJ pieknie spada na samej gorce przy 61,8 fibo o 100 pp a oni serwer wylacza. skuurrr.
potrafia sprolic caly trejd.
a support caly czas milczy po czym przy kolejnym fibo wlacza sie i triumfalnie obwieszcza : dziala / po 2 fibo/ dopiero przy 38,2 wlaczyli
zarowno zmiennosc jak i niekonkurecyjnosc spreadow jak i odleglosc brokera a ponadto rozne opisane wczesniej numery oandy pozwalaja wysnuc wniosek ze zakladajacy obecnie konta u tego brokera nie zagrzeja dlugo miejsca na forexie.
poniewaz niestety forex wymaga myslenia analitycznego.
5 godzin czekania zmarnowane
spierolili mi wejscie za 240 pips
:

edit : za 430
potrafia sprolic caly trejd.
a support caly czas milczy po czym przy kolejnym fibo wlacza sie i triumfalnie obwieszcza : dziala / po 2 fibo/ dopiero przy 38,2 wlaczyli
zarowno zmiennosc jak i niekonkurecyjnosc spreadow jak i odleglosc brokera a ponadto rozne opisane wczesniej numery oandy pozwalaja wysnuc wniosek ze zakladajacy obecnie konta u tego brokera nie zagrzeja dlugo miejsca na forexie.
poniewaz niestety forex wymaga myslenia analitycznego.
5 godzin czekania zmarnowane
spierolili mi wejscie za 240 pips

edit : za 430

„Ekspert to człowiek, który w bardzo wąskiej dziedzinie zrobił wszystkie możliwe błędy.”
kurka o tej
post napisalem zaraz po wylaczeniu
gral ktos jeszcze na gbj ?
jezeli tylko mi robia takie nry trzeba bedzie wlaczyc screensavera
post napisalem zaraz po wylaczeniu
gral ktos jeszcze na gbj ?
jezeli tylko mi robia takie nry trzeba bedzie wlaczyc screensavera
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Ekspert to człowiek, który w bardzo wąskiej dziedzinie zrobił wszystkie możliwe błędy.”
Ja się od nich zmyłem jak mi zaczęli transakcje cofać.. A to tak jakby grać z rynkiem na oślep, bo nie wiadomo kiedy i co Ci cofną.. Jedna porządna transakcja i ci wyczyszczą konto jak się gra hedge.
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
-
- Bywalec
- shakindudi
- Stały bywalec
-
- Bywalec