DayTrading: Czwartek 27.06.2019
Re: DayTrading: Czwartek 27.06.2019
DJ S
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Własnie, ze ma bardzo duże znaczenie taka świeca. Oni ta swiecą powiedzieli "bedziemy spadać", tylko teraz nie wiadomo czy to blef czy nie i jak to rozegraja. Trzeba obserwowac wszystko w zakresie tej świecy. Dzisiaj spodziewałem sie właśnie podbicia, próby negacji.. tak jak robia to teraz. A DAX jak ładnie zwalili w kilka minut przed południem, to przypadek?Tomasz196407 pisze: ↑27 cze 2019, 14:57Świeży nie ma znaczenia ta o której mówisz
sorry chłopaku jakoś ciezko mi cie zrozumieć
albo juz zastary jestem
ale m5 to nie D zawsze tam cos złapiesz
Może być popmka pod G20, false break i w dół.. A może na G20 Trump się pogodzi z chińczykami i mamy 3000 na SP???
A co to za Mustafa projekt??Rafal154 pisze: ↑27 cze 2019, 15:10..................................................................
Mustafa projekt o którym wspomniałem przeprowadzę na innym forum , nadchodząca wizyta w szpitalu odetnie mnie od kompa na 3 tygodnie jak wszystko pójdzie ok i się ta wizyta nie przeciągnie to dam znać na PW gdzie możesz to zobaczyć .. Wydaje mi się na tą chwilę że wrzesień wchodzi w grę ...

-
- Fanatyk
Zobacz ta Twoja siegnęła 50 fibo ruchu F c w ABC - nie wybiła konca korekty rozpoczynajacej ta faleŚwieżak44 pisze: ↑27 cze 2019, 16:17Własnie, ze ma bardzo duże znaczenie taka świeca. Oni ta swiecą powiedzieli "bedziemy spadać", tylko teraz nie wiadomo czy to blef czy nie i jak to rozegraja. Trzeba obserwowac wszystko w zakresie tej świecy. Dzisiaj spodziewałem sie właśnie podbicia, próby negacji.. tak jak robia to teraz. A DAX jak ładnie zwalili w kilka minut przed południem, to przypadek?Tomasz196407 pisze: ↑27 cze 2019, 14:57Świeży nie ma znaczenia ta o której mówisz
sorry chłopaku jakoś ciezko mi cie zrozumieć
albo juz zastary jestem
ale m5 to nie D zawsze tam cos złapiesz
Może być popmka pod G20, false break i w dół.. A może na G20 Trump się pogodzi z chińczykami i mamy 3000 na SP???
IMO brak zanegowania ruchu wzrostowego
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 27 cze 2019, 16:26 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomasz pokaż to na wykresie, bo nie wiem gdzie masz te punkty. Poprzednio w maju tez zrobili taką świece i potem spadli. Tam się wszystko zgadzało??
swiezak
nie pisz bzdur trumpek nie pogodzi sie z chinczykami
bo kinole nie chca zgody w wersji trumpa
moze byc tylko jakis bajer pod gielde nic wiecej
nie pisz bzdur trumpek nie pogodzi sie z chinczykami
bo kinole nie chca zgody w wersji trumpa
moze byc tylko jakis bajer pod gielde nic wiecej
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
Masz na wykresie wszystko do góry była abc to co oznaczyłem
dodatkowo wybity szczyt na D trójka oznacza nie zakonczoną strukture falową
Tomasz, nic nie rozumiem z twojego wykresu. Moje sa kolorowe, ale wszytko jest jasne.

Gdzie jest A , gdzie jest B , gdzie C, gdzie jest 50fibo fali C???Zobacz ta Twoja siegnęła 50 fibo ruchu F c w ABC - nie wybiła konca korekty rozpoczynajacej ta fale
-
- Fanatyk
Odzwyczaiłem sie od rysowania takich rzeczy jak to robi za mnie program
ale na specjalne zyczenie Twoje ABC
OK. Zrobili jedna dużą świece spadkową, zatrzymali się na wsparciu gdzieś 2910..wsparcie zadziałało.. wcale nie muszą spaść. Czekamy po prostu czy zaneguja tą świecę.. Mogą pęłzać do góry po trochu.. Ważne czy wybiją i czy to nie będzie fałszywe wybicie. Bez pozycji. Chyba zakończe na ten tydzień, bo jutro piatek, jeszcze to G20. Chociaż przed takim wydarzeniem to powinni wyciagać, żeby mieć z czego spadać potem 

Ostatnio zmieniony 27 cze 2019, 16:49 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.