krab29 pisze: ↑25 cze 2019, 20:47
Tomasz196407 pisze: ↑25 cze 2019, 19:12
Raaaany krab
stać Cie na 100 pipsów sl?
Tomasz, nie mam takiej wiedzy jak ty/wy i nie umiem trafić w punkt - oczywiście są okresy trafienia w punkt. Wczoraj wieczorem było idealne wejście w wti na S. Dzisiaj wykres chodzi po tej linii. Zasada taka, że zaczynam minimalną pozycją i potem piramiduję. I przyznaję szczerze, nie było czasu posłuchać Powella. Nawet nie wiem co chłop powiedział. FX to doskok, a raczej taka "lokata 5% rocznie". Forum jest odskocznią od pracy. Dzisiaj akurat był dzień przy kompie. Także mam L na kablu, L na edku, L na Rysiowym rzeźniku (tutaj największa porażka, bo jedna pozycja 140,5). Wti na plusie. Reszta miesza, ale najgorsze, że spready ujemne. Zapomniałem ujek na L na plusie. Ale wszystko ostrożnie. Czy mam SL? Tak, dax mnie zamknął. Czy zawsze? Nie. Czasem zamykam z palca, nawet stratne.
Bardzo pomagają mi wasze wizje w swojej ocenie wykresu
Krab nie wiem czy kontynuować wątek, jak mnie moze odpowiednio zmotywujesz,
na razie przerobiliśmy kilka pw z których utarczkiem typowych polaków nie doszlismy konsensusu, poprostu słowa słów
Zainspirowany jednak pewnym drobiazgiem co było dzbłem w moim oku, przenośnia !
chciałem Ci zrobic uwage w dzisiejszym postowaniu, czy to jest obraźliwe czy nie chcesz krytyki? albo nie widzisz problemu
wymieniłes pozycje swoje ja tam tez napisałem swoje , juz nie bedzie zarzutu że nie wymieniam stratnych pozycji! utry sl!
Koledzy Twoi Pan Kermit tez wymieni? moze przez Ciebie zmotywuje go?
Geneza słowa punkt nie odnosi sie do Twojego pozycjonowania tylko -
-Kermit trafiłeś w punkt,
to takie sprostowanie, kermit jak zauważyłeś nie dał swojej projekcji tylko opisał to w parusłowach
wiec badzmy logiczni i nazwijmy to komentarzem
tylko to chciałem ci zakomunikować
a sl 100 można łatwo to wszystko obliczyc ile by kosztowało
nie robi sie czegos takiego, ale jak masz inna wiedze to przepraszam
mysle wyjaśniłem
Z Poważaniem T.