imo wti
s z 53
czas 2-3 świec m30

Wyprodukowanie baryłki w/przez USA to ok 36,x z czego ok 21,x dolarów to koszt kapitałowy a 14,x to koszt utrzymania wydobycia.
Nie o to chodzi. Liboru ma nie być od 2021 lub 2022. Chodziło o malwersacje banków przy jego ustalaniu - jak sobie pożyczały pieniądze i na tej podstawie ustalano stopy. W związku z tym postanowiono to zmienić i to nie w 2019. Problem jest innego typu. W PL jest dużo, a raczej "wszystkie" kredyty hipoteczne (długookresowe), gdzie jest wpisana prowizja plus stopa zmienna, która właśnie za 2-3 lata zniknie. No i jak to u nas nikt na razie nie martwi się co z takimi umowami. Ludzie zawiesili sobie postronek na szyi i na razie nic nie myślą. Kolejny pomysł banksterów jak złupić ciemną masę, bo przecież jak wynajmuję to nie jest moje, a jak mam na kredyt to jest już moje. Źle to się skończy dla Januszów i Grażyn.
Tomasz dawaj Longi
Pisałem wczoraj, jestem na L. Ale przyznaję wczoraj Cblondyn miał rację. Wczoraj zleciało. Uratowało mnie BE. 3 pipy. Inni myślę też są na L - tak przynajmniej piszą.Tomasz196407 pisze: ↑13 cze 2019, 14:25Wiele takich info było i nigdy tu nie widziałem spece od AF
Powtórze pokaż albo pokażcie odwrócenie na buy