kiedys czytalem wypowiedzi usa rancow mocarzy od ropy pisali ze nizej 55 na obecne czasy to sie nie bardzo oplaca a jak nizej 50 to wysylaja ludzi na urlopy bo musza dokladac i ile w tym bajeru nie wiem ale trumpek zaczyna kampanie i musi sie z ropniakami liczyc
ja w zasadzie sie nudze takze zmykam bo ropa i miemiec zarabia a w dolce dalej nie widze sensu wchodzic narazie
Ostatnio zmieniony 13 cze 2019, 12:24 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
przemo
ty lepiej pisz co masz na eur/pl a nie wysadzaj tankowcy ?
krna u mnie na zewnatrz 37 temp odczuwalna zmykam na wiec nara
Ostatnio zmieniony 13 cze 2019, 12:36 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
ktoś pisał żeby wchodzić w silnym trendzie w kierunek, w słabym trendzie nie koniecznie
tą strategię za niedługo zastosują obok gry eurusd
Napisał ten ktoś kiedy silny - słaby
dzis na daxie byl silny ha ha ha haaaaaaaaaaa