Jak włączyć alarm na przecięciu MA??? MT4

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Laster
Bywalec
Bywalec
Posty: 11
Rejestracja: 25 lip 2010, 21:42

Jak włączyć alarm na przecięciu MA??? MT4

Nieprzeczytany post autor: Laster » 26 wrz 2010, 17:48

Jak ustawić w MT4 alarm tak żeby włączył się po przecięciu dwóch MA (Moving Average)
Z tego co widziałem w zakładce alarmy można włączyć alarm gdy cena będzie mniejsza lub wyższa i czas równy ale może da się to zrobić inaczej.

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 2300
Rejestracja: 02 maja 2009, 12:48
Lokalizacja: Manchester
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: daromanchester » 26 wrz 2010, 19:46

Może to pomoże :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Laster
Bywalec
Bywalec
Posty: 11
Rejestracja: 25 lip 2010, 21:42

Nieprzeczytany post autor: Laster » 26 wrz 2010, 20:06

Dziękuję bardzo właśnie czegoś takiego szukałem

darsmi0
Bywalec
Bywalec
Posty: 12
Rejestracja: 26 mar 2015, 20:17

Re: Jak włączyć alarm na przecięciu MA??? MT4

Nieprzeczytany post autor: darsmi0 » 21 maja 2017, 21:44

A jak można włączyć alarm na MT4 gdy świeca przekroczy średnią kroczącą lub otworzy się za linią średnie ważonej ??

matiaspl
Uczestnik
Uczestnik
Posty: 3
Rejestracja: 17 sty 2013, 12:27

Re: Jak włączyć alarm na przecięciu MA??? MT4

Nieprzeczytany post autor: matiaspl » 12 cze 2019, 10:19

Tez chetnie sie dowiem, jak ustawic alarm kiedy przetnie dana srednia kroczaca ;)

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 9048
Rejestracja: 03 lut 2016, 10:48

Re: Jak włączyć alarm na przecięciu MA??? MT4

Nieprzeczytany post autor: fx-technik » 12 cze 2019, 13:06

darsmi0 pisze:
21 maja 2017, 21:44
A jak można włączyć alarm na MT4 gdy świeca przekroczy średnią kroczącą lub otworzy się za linią średnie ważonej ??
Tak samo, za pomocą takiego wskaźnika, który to robi, właśnie.
Nauczyć się szukać w Google - to proste jest!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 9048
Rejestracja: 03 lut 2016, 10:48

Re: Jak włączyć alarm na przecięciu MA??? MT4

Nieprzeczytany post autor: fx-technik » 12 cze 2019, 13:17

Np:
Candle close cross MA alert.mq4
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

ODPOWIEDZ