krab29, grasz na peso a piszesz 10% rocznie. Wzbudza to moje emocje już któryś raz. Roczna pozycja na peso, zajęta w stosownym momencie - to wielokrotnie więcejkrab29 pisze: 11 cze 2019, 23:24 Czekam na usd/mxn przy poziomie 21, xx lub bardziej 22.xx na S. Swapy dodatnie (S) i wtedy spadek. To czekam. Złoto 1280 na L i srebro 14,4 na L Nie biję się z DT o 5 pipek. Kongu wrzucił lire turecką, ale teraz to samobójstwo. Trzeba poczekać na dzienną szpicę.
Inaczej dziennie to można grać za 0,02 lota. I wtedy SL nie jest potrzebne bo "zawsze zawróci".
Bardzo pomagają wasze wizje do porównania ze swoimi. Pokazują mi coś czego nie widzę.
DayTrading: Wtorek 11.06.2019
Re: DayTrading: Wtorek 11.06.2019
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
anomalia
matematyka sie klania ?
nie znasz wielkosci depa uzytego do gry na peso czyli twe procenty sa nic nie warte
////////Dla niektórych to forma "lokaty" na 10% rocznie.-/////////
nigdzie nie widac ze akurat kraba interesuje 10 proc rocznie
matematyka sie klania ?
nie znasz wielkosci depa uzytego do gry na peso czyli twe procenty sa nic nie warte
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
A teraz bardzo proszę, w sposób zrozumiały dla kury domowej to napiszXAB pisze: 11 cze 2019, 23:45 anomalia
matematyka sie klania ?
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)