dla wielu osób to będzie neverending storyfx-technik pisze: ↑07 cze 2019, 15:50Strategię możesz zweryfikować jedynie konsekwetnie ją wykonując!

dla wielu osób to będzie neverending storyfx-technik pisze: ↑07 cze 2019, 15:50Strategię możesz zweryfikować jedynie konsekwetnie ją wykonując!
Wystarczy próba 100 tradów.freakout pisze: ↑07 cze 2019, 23:25dla wielu osób to będzie neverending storyfx-technik pisze: ↑07 cze 2019, 15:50Strategię możesz zweryfikować jedynie konsekwetnie ją wykonując!w ten sposób można spędzić lata na testach z których nic nie wynika, prócz gonienia przysłowiowego króliczka, a tu w którymś momencie trzeba jednak się zatrzymać żeby coś zarobić
![]()
tylko współczuć testującym od H4 wzwyżfx-technik pisze: ↑08 cze 2019, 00:32Wystarczy próba 100 tradów.freakout pisze: ↑07 cze 2019, 23:25dla wielu osób to będzie neverending storyfx-technik pisze: ↑07 cze 2019, 15:50
Strategię możesz zweryfikować jedynie konsekwetnie ją wykonując!w ten sposób można spędzić lata na testach z których nic nie wynika, prócz gonienia przysłowiowego króliczka, a tu w którymś momencie trzeba jednak się zatrzymać żeby coś zarobić
![]()
Jeżeli strategia jest wykonywana poprawnie, a w 100 tradach nie zarabia, to jest ona nieprzydatna.
Dlatego warto stworzyć własną.freakout pisze: ↑08 cze 2019, 02:02tylko współczuć testującym od H4 wzwyżfx-technik pisze: ↑08 cze 2019, 00:32Wystarczy próba 100 tradów.
Jeżeli strategia jest wykonywana poprawnie, a w 100 tradach nie zarabia, to jest ona nieprzydatna.bo jednak backtest to nie to samo co forward test - a weź tu przetestuj kilka strategii na D1... może życia zabraknąć
![]()
Uwierz mi, że nie wiesz!dzikson pisze: ↑09 cze 2019, 22:31Dlatego tym którym się nie chce będą jajczeć na forach jak to oni nie potrafią i ile depo już wyzerowali, a żaden nie przyłoży się dobrze do żadnej strategi i nie sprawdzi jej tak na 110% aby wiedzieć że to nie dla niego i sprawdzać co innego.
Sam nie miałem pojęcia że tak wiele nauki i zdobywania doświadczenia mnie czeka, ale w sumie wiem po co dążę więc o tyle jest łatwiej