Kermit pisze: ↑08 cze 2019, 00:02
nie ważne czy na kreskach Żaby, czy na swoich czy bez kresek. Ważne żeby depo rosło. Jak ktoś umie trejdować z faz księżyca to też chwała mu za to...
A jeśli zarobiłeś to gratulacje
bo chyba nie każdemu było to dane dziś sądząc po wpisach
...i ciesze się, że kreski się przydały. Mnie tez dziś "trochę" pomogły
A Ty to najwyraźniej taki złośliwy płaz jesteś jak coś Ci zaczyna profitować.
Wszystkie kreski Ci wchodzą?
================
Przelinkuj po kolei kilka razy analizę od momentu kiedy zdecydowałeś się na wejście, wrzuć skrina z pozycją (nie z wielkością pozycji, nr konta bankowego i pinem oraz telefonem do żony/dziewczyny - po kij to komu?), z dokładanymi pozycjami (kiedy kurs odjeżdża i stosujesz tzw. "szeroki SL" i będzie sprawa jasna - nie będziesz się musiał mazać, że Cię atakują ze wszystkich stron.
Wybiórcze pokazanie skrina ze statmentu kiedy akurat kierunek jest zgodny z analizą - sorry ale miej szacunek do czytelników (przynajmniej niektórych).
Tu masz przykład:
post945428.html#p945428 (i poleć po linkach) - i wyobraź sobie, że nie mam z tym problemu i jak wrzucam coś takiego to nic się strasznego nie dzieje (na innym forum jest tego więcej - można sobie poszukać).
================
Znowu atak? Nie kolego - więc bez urazy. Pokaż jak faktycznie wygląda Twój FX lub wogóle FX - bez nr konta bankowego i wielkości pozycji ale też bez ściemy i niedomówień.
Wyprzedzę trochę prawdopodobną odpowiedź (nie będę pokazywał wejść, bo...): to po co wrzucasz analizy i sugerujesz kreskami miejsca/strefy wejść? Zazwyczaj kilka.
Wrzuć jedną strefę/jedną kreskę.
================
Jak pisałem nie mam problemu z wrzucaniem otwartego zlecenia pod wcześniejszą analizę.
Ale jakoś ma z tym problem każdy "geniusz FX" na tym forum: m.in. technik czy dadas (mam wrażenie, że to jacyś bliźniacy), pol75 (ten to debeściak - w którym z postów porównał się do Einsteina!!!) i jeszcze paru innych. W tajming nic ale po fakcie rozgadani na maxa.
Proponowałam to wszystkim "geniuszom FX" na tym forum - wrzuć skrina z pozycją pod analizę lub w tajming i nic, ŻADEN się nie odważył.
================
Tak informacyjne: post jest skierowany do konkretnej osoby i darujcie sobie komentarze.
Szczególnie od właziKermitodupców - bo na pewno będą pierwsi - chociaż tych to akurat rozumiem: jak się Kermit obrazi to skąd wezmą kreski?