DayTrading: Piątek 07.06.2019
Re: DayTrading: Piątek 07.06.2019
e/u
1,1320
eL
kto odważny?
zapierniczyłem S
1,1320
eL
kto odważny?
zapierniczyłem S
a co ma do tego SL
JA RZADKO GO MAM
i jak robie ok 50 wejsc w cigu dnia to sl rece by mi od klikania w klawiature pourywalo
ja tez problemu nie mam to tylko ty i tacy jak ty go maja
JA RZADKO GO MAM
i jak robie ok 50 wejsc w cigu dnia to sl rece by mi od klikania w klawiature pourywalo
ja tez problemu nie mam to tylko ty i tacy jak ty go maja
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Maniak
szczerze mówiąc mam w nosie co ktoś pisze jeżeli nie zgadza się to z moim tokiem myślenia.
ważne by miejsce zysk/strata było na +

powodzenia i zielonych

πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

JESTEM ZAKermit pisze: ↑07 cze 2019, 15:52mowilem ze sie zacznie atakowanie żaby...juz mi się nie chce odpowiadać. Podyskutujcie sobie sami, ja poczytam.... ale spokojnie edkowe Misie...dobrze wydam Wasza kase - obiecuje. Moze nawet doktorka wyciagne na dobra whisky lub koniaczek bo ma podobno też za co pic![]()

Olej TO rob swojeKermit pisze: ↑07 cze 2019, 15:39Tolmon_Nika
to jest specyfika tego forum...tutaj mozesz komuś podac jak na dłoni trejd, a on i tak wie lepiej. I to tez jest argument za tym zeby niczego nie pokazywac.
Bo to działa tak mniej wiecej tutaj. Jak sie analiza nie sprawdzi to pojada po Tobie ze sie nie sprawdziła. A jak sie sprawdzi to....też pojadą po Tobie że sie cieszysz bo jakbys nie zarobił to siedziałbyś cicho.... i tak wkoło Macieju tutaj.

eDek już na poziomach z Marca i zapowiada się najsilniejszy okres wzrostów być może w tym roku
także to nie jest wyznacznik do aktualnych strategii tylko nadzwyczajny przypadek wzrostów, lepiej nie ryzykować eS na tak silnej fali
także to nie jest wyznacznik do aktualnych strategii tylko nadzwyczajny przypadek wzrostów, lepiej nie ryzykować eS na tak silnej fali
Ostatnio zmieniony 07 cze 2019, 16:17 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
cblondynCblondyn pisze: ↑07 cze 2019, 16:10Może nie tylko ja BAX
https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tres ... 7&strona=1
nie rozsmieszaj mnie robiles na tym bankierze za psychuszke tomaszka pinokia i bg wie jeszcze kogo
to niestety ty masz klopot z soba pozwol innym spoojnie zyc i nie zawracaj gitary jakimis wrzutkami
wszedzie gdzie na jakikolwiek portal wejde to pinokio jest tam obowiazkowo
czemu tu robisz za blondiego

Ostatnio zmieniony 07 cze 2019, 16:18 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
jeszcze jak mi dzis rope zgasza na 54$ to sponsorem ogladania meczu reprezentacji bedzie Remy Martin chyba 

w ciągu roku fala wzrostowa powinna bardziej dopasować się do zysków z dodatnich swapów jeśli ktoś trzyma pozycje eS, ale nie ma co powiększać