lotami sie latwo rzuca ale spoko to tylko forex
raport ADP jak zwykle oszalamiajacy
oni sa swietni z tymi bajerami to lepiej niz u nas
doktorek cos mocy na wyzej nie widu ni slychu na edku
moze przed 16 podciagna ile sie da jeszcze
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
dobra...kabel, edek, usdpln - wszystko pozamykane. Wyglada to na chec dalszego osłabienia dolara, ale zobaczymy jak sie przed ECB sytuacja rozwinie i moze cos sie uda ponowic jakby korekte wygenerowali
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
lotami sie latwo rzuca ale spoko to tylko forex
raport ADP jak zwykle oszalamiajacy
oni sa swietni z tymi bajerami to lepiej niz u nas
doktorek cos mocy na wyzej nie widu ni slychu na edku
moze przed 16 podciagna ile sie da jeszcze
MI WYSTARCY 6 figur na usd--pln 1,5 figury na eur--usd --podziekowal i narazie luzik
Kongu jakbyś potrzymał kruszce do teraz to byś się nie nudził.
Przekręcamy na S?
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
MI WYSTARCY 6 figur na usd--pln 1,5 figury na eur--usd --podziekowal i narazie luzik
no i o to chodzi....graty wielkie... u mnie niemal lustrzane zbiory...plus kabel jeszcze dal sie zlapac po 1.2590 oddany po 1.2710
a teraz kusi ujek pod byka
poszło L na ujku na 50-pipsowym ryzyku pod zwierzaki i zrealizowany klin. Niech sie plony mnożą
Ostatnio zmieniony 05 cze 2019, 15:37 przez Kermit, łącznie zmieniany 2 razy.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!