Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Pamiętam Pepsiak jak nie chcieli kupić gdy Ty kupowałeś po 89 USD
graty
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Dziś zamknąłem wcześniej ujka nie czekajac juz na to 108 gdzie miałem cel i dorzuciłem w to miejsce na dole kapitału edkowi... to teraz niech leci zeby mi tego ujka szkoda nie bylo
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
index dolara h4 - kurcze mam dylemat. Czy potrójny szczyt i fioletowy scenariusz czy może 5 odbicie w klinie i czerwony scenariusz. Ten drugi oznaczałby raczej zejscie edka tez na dolna bande klina wiec mozna by go wtedy złapac po jeszcze lepszej cenie
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora