będę pukał teraz przez dwa miesiące po sąsiadach o pożyczki sąsiedzkie ...
lepiej sasiadki popukaj żeby sie odstresowac po tych trejdach
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
doktorek - oni dopiero startuja do powaznych wzrostów (patrz pierwszy wpis dzis na forum). Usdpln dopiero kołuje na pas startowy, a on chodzi odwrotnie do edka
Ostatnio zmieniony 31 maja 2019, 16:28 przez Kermit, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
będę pukał teraz przez dwa miesiące po sąsiadach o pożyczki sąsiedzkie ...
lepiej sasiadki popukaj żeby sie odstresowac po tych trejdach
buehehe
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
doktorek - oni dopiero startuja do powaznych wzrostów (patrz pierwszy wpis dzis na forum). Usdpln dopiero kołuje na pas startowy, a on chodzi odwrotnie do edka
KREMIT WIEM chodzilo czy dzisjaj zobacze ten poziom nie zamykam LLL na eur-- usd i SSSS na usd--pln
dzis to ja bym chetnie 1.1240 zobaczył