Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
XAB a edka masz w L cały czas ? Bo się bym chętnie przerzucił
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
pepsiak
juz pisalem wsio z funciakiem to anormalka
po pewnie ten wyskok to pod to ze mayowa baknela ze moze byc 2 referendum
a edek to chyba za wczesnie na ss
niby wyszli nad zielona ale stoja za blisko
mialem 2 lki
zostawilem gonca https://iv.pl/images/59393187950765564164.png
Ostatnio zmieniony 21 maja 2019, 19:55 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
pepsiak
juz pisalem wsio z funciakiem to anormalka
po pewnie ten wyskok to pod to ze mayowa baknela ze moze byc 2 referendum
a edek to chyba za wczesnie na ss
mialem 2 lki
zostawilem gonca https://iv.pl/images/59393187950765564164.png
nie no z Kabla to już out
jedna piękna 2 małe plusowe i 3 na zero
i tutaj już mi styknie
u mnie srebro jednak i lekko edka wezmę żeby Twój strażnik się nie nudził i pod Żaby wykres
edek tak to na h1
dla mnie brak formacji https://iv.pl/images/17627337752188952950.png
ja mialem zasieg zejscia na 1,1135 tak plus minus i nie pokryl go rynek jeszcze
a tak ogolnie to gra na tzw wyczcie bo mam lke np na niemcu a pokazuje mi rynek podazowo wyraznie
to 1 lka wiec niech se wisi choc zysk moze uciec
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
CZy rzeżnik się nie szykuje do lekkich spadków na m5?? Na m5 małe przebicie, terez zobaczymy co zrobią..
Raczej do lekkich wzrostów
Ryszard to na rzeźniku u ciebie up? Miałeś donieść jak się odwróci!
Nie zaglądam ostatnio zbyt często tu, tak w tym momencie Grall już pokazuje L na rzeźniku
Ski pozamykane wszystkie i buduje długie pozycje na dołkach do kolejnego wskazania Gralla
Nie zaglądam ostatnio zbyt często tu, tak w tym momencie Grall już pokazuje L na rzeźniku
Ski pozamykane wszystkie i buduje długie pozycje na dołkach do kolejnego wskazania Gralla
chętnie to poobserwuję
Ostatnio zmieniony 21 maja 2019, 21:34 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
chętnie to poobserwuję
To zaglądaj. Rzeźnik 0,02 lota na L 140,502. Zapodawaj sygnał wyjścia. Na razie jak dla mnie nie sprawdził się z eską. Było wejście przy 145,50, ale i był szczyt 148 przed 140. Zobaczymy czy grill nie osmoli kiełbaski. Czyli mamy lufę w górę. Oby nie opadła. Może zbuduję piramidę. Znasz potencjalny zasięg gdzie lufa do góry?
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!