fx-technik pisze:
Kangur idzie do góry - nie w dół!
chyba na Twoim forexie
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
XAB pisze:co do ropy to raczej czysta polityka zwlaszcza jak jakis kraj ropny chca udpic
a spekula sie wlacza sie zawsze przy okazji by pomoc
Schab nie badz dzieckiem. Kto by chcial udupic amerykanow(napewno wszyscy ale nie cena ropy).
INNY SENS
TO hamerykance dupca cena kogos jak w ub roku np zbili do 40 czy wczesniej nawet nizej to dupcyli i to zdrowo
edek jak pisalem do znudzenia cos tam podbijaja i w dol
szkoda ze w obie strony nie robilem tylko
Caldeborn masz bys wiedzial kto traci jak tania ropa jest przy ponizej 50 wti https://iv.pl/images/46891856637684878637.jpg
ruscy musza miec powyzej 55 minim saudyjczycy to samo a wenezueli np to teraz chybaby i 100 bylo malo tak ich wyleszczyli
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
A co widzisz w ciągu najbliższych godzin, S czy L? Czy bujanie?
Buduje się 4 godzinna świeca w L.
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2019, 21:35 przez krab29, łącznie zmieniany 1 raz.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
krab29 pisze:A co widzisz w ciągu najbliższych godzin, S czy L? Czy bujanie?
Buduje się 4 godzinna świeca w L.
gu uważam 1,2970-80 zakonczenie klina i odreagowanie w góre jako korekty (50-61,8)
wiec gj podobnie
GJ ma taka konsole w wyniku oscylowania wokół BMB na mn
ruch musi zatem wybijac obecny poziom
fx-technik pisze:
chyba na Twoim forexie
kermit takie drobne pytanko
odnosnie edka pamietam ten twoj wykres ty upierasz sie przy klinie caly czas
a nie lepiej by bylo rozrysowac ciut inna formacje cos jak widac bo ten klin to zginie niedlugo choc ciagle bedzie trwal
https://iv.pl/images/42821665836246468155.png
nie wiem ale co ty na to
przyznaje ze malo na ten temat czytalem ale jakos 3 wyjscia z klina to juz ciut za duzo i jakos to mi nie pasuje
choc przyznajw wyraznie to ja sie ucze od ciebie jak rozrysowywac formacje a czytac na ten temat mi sie niestety nie chce
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2019, 21:53 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.
Każdy ma swojego edka w życiu i na fx
jak dla mnie piekna formacja na dole na w
poparta dziennymi świecami
nic nie zanegowane,
Fakt nie uwzgledniam formacji klina, rgr
ale jakoś mi to do niczego nie potrzebne
i co najważniejsze NIE gram eu
fx-technik pisze:
chyba na Twoim forexie
Od ceny, co mówiłem kupić, było dziś 90 pips.
Nie było: skrin, jak zwykle był po fakcie i cena była ponad 60 pipsów od tej "niby" ceny zakupu.
Chyba, że gdzieś wcześniej coś wrzuciłeś. Jak tak to proszę o linka.