DayTrading: Środa 10.04.2019

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 11 kwie 2019, 00:00

Wzrost
2
50%
Bez zmian
1
25%
Spadek
1
25%

Liczba głosów: 4

belon
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 10.04.2019

Nieprzeczytany post autor: belon »

fx-technik pisze:
Tomasz196407 pisze:Mało ze widziałem naocznie bo wstawiali tu na forum
to jeszcze czytałem innych krytyke na innych forach
ale co mnie ten dsus obchodzi
Ja widzę krytykę jedynie tych, którzy nie mają pojęcia i nigdy DSWS nie stosowali.
Oni krzyczą non-stop.
Nie muszę stosować, żeby krytykować - wystarczy, że ty nigdy nie zaprezentowałeś działania tego wskaźnika NA REALU.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

belon pisze:NzdUsd cd z: daytrading-wtorek-09-04-2019-t30545-190.html#p940486
=====================
fx-technik pisze: Kłopot tylko w tym, że rynek nigdy nie spełnia naszych życzeń.
No, nigdy...
Pewnie pisał na podstawie swoich doświadczeń (autopsji) :d

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

chyba wszyscy dzis zarobieni
skoro wam tak dowcip dzis sie zaostrzyl ha ha ha
mnie zas cieszy to ze nie mam wreszcie zadnego dolara wyzej 3,8 :D czyli ja juz dolu 8)
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2019, 20:42 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

belon pisze:
fx-technik pisze:
Tomasz196407 pisze:Mało ze widziałem naocznie bo wstawiali tu na forum
to jeszcze czytałem innych krytyke na innych forach
ale co mnie ten dsus obchodzi
Ja widzę krytykę jedynie tych, którzy nie mają pojęcia i nigdy DSWS nie stosowali.
Oni krzyczą non-stop.
Nie muszę stosować, żeby krytykować - wystarczy, że ty nigdy nie zaprezentowałeś działania tego wskaźnika NA REALU.
Ale to bardzo proste :)
Wrzucasz na wykres kilka/kilkanascie kresek i na "bank" na którąś z nich cena zareguje. Potem ci pokaze (oczywiście już po) na która trzeba było zagrać :d
A to, że z przysłowiowej doopy je tam umiesciłem nie ma żadnego znaczenia, W niczym nie gorsze niz jakiś DScoś tam czy inny cud na kiju :)
https://charts.mql5.com/20/937/eurusd-h ... rokers.png

XAB
Fanatyk
Fanatyk

technik nie moze wam tego dwsa pokazac wczesniej bo co jakby pokazal pierwszy raz i akurat by nie wypalil :568:
zarznelibyscie go slownie na smiert tu i przez miesiac byscie sie tylko smieli
ego by mu peklo :D :D :D :D :D :D
a beton to by go juz zamurowal tu :)

-- Dodano: 10 kwie 2019, 20:52 --

aleksandr
jesli kreska na wykresie idzie do gory to zawsze tylko gratki
zas czas i szybkosc wzrostu to dla szybkobiegaczy dobra wiekszy zysk niz straty i tylko to sie liczy
napisz lepiej ile masz tak z czystej ciekawosci bo grasz 1dna pare w ciagu dnia bull a ile sell
najlepiej ile srednio w tygodniu
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2019, 20:54 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Zarobiłem pierwsze 2 Euro na realnym koncie. :d Testowałem wielkość lota na depo. Ale na demo to dziś nic sie nie da zarobić... mielą, mielą, mielą, miela.. jak w poniedziałek.. chyba nawet gorzej.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

XAB
Fanatyk
Fanatyk

swiezy
a ja myslalem ze na dt najlepiej sie obrabia jak sa male ruchy np na edku dzis 50-80 ile razy gora dol i powrot
ok 55-85
85-40
40 75
75-65
i czego ci wiecej dzis bylo brak :568: 120 pipsow na luzie czyli 70 procent trafien to powinienes te 80 na 10 lotach wyrwac :568:
nie chce mi sie liczyc bo ja rozkojarzony bylem grajac na chyba z 5 parach ale na edku mysle ze tyle dzis zrobilem :(
wystarczylo pamietac ze napisalem jasno i wyraznie ze ruch bedzie gora dzis na edku na 50 pi po draghim byla roznica 60 czyli przy dt to betka
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2019, 21:07 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.

krab29
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: krab29 »

Świeżak44 pisze:Zarobiłem pierwsze 2 Euro na realnym koncie. :d Testowałem wielkość lota na depo. Ale na demo to dziś nic sie nie da zarobić... mielą, mielą, mielą, miela.. jak w poniedziałek.. chyba nawet gorzej.
No to gratulacje, zaczynasz płacić na 500+. Super, teraz uważaj, żeby miesiąc skończyć tylko i wyłącznie na plusie. Zaczniesz płacić pita z tego. Pamiętaj, że na realu nie gra się 10 lotów, tylko 0,0x na początek. Buduj piramidki od najniższych pozycji.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!

aleksandrowicz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: aleksandrowicz »

Świeżak44 pisze:Zarobiłem pierwsze 2 Euro na realnym koncie. :d Testowałem wielkość lota na depo. Ale na demo to dziś nic sie nie da zarobić... mielą, mielą, mielą, miela.. jak w poniedziałek.. chyba nawet gorzej.

brawo ty :564: i oto chodzi real to jest to

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

XAB, ja wielokrotnie pokazywałem DSWS przed.
Nie czytam postów tych gości, są u mnie od dawna w ignorach.
Widzę tylko tyle, co ktoś zacytuje, albo np. jak ty coś napisałeś.
Także, piszą sami do siebie.
Dla nich ratunku niet.

PS. Nawet im proponowałem, żeby wzięli DSWS i udowodnili, że nie działa.
Żaden się nie podjął.

PPS. To jest takie znane zjawisko w psychologii, taki prymitywny mechanizm zachowawczy,
że gdy taki nie rozumie co ktoś mówi, to ten co to mówi jest głupi, a nie on.
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2019, 21:20 przez fx-technik, łącznie zmieniany 2 razy.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Zablokowany