Mam nadzieję, że nie czujesz się urażony, że piszę po imieniu a nie "technik"? Jeśli tak to przepraszam.
Dobry wciskacz kitu to i na piasek z sahary znajdzie nabywce.belon pisze:A ja nie widziałem, żeby działał - na realu oczywiście. A na historii wszystko działa.fx-technik pisze: Jeszcze nie było sytuacji, żeby DSWS nie działał!
jezeli jest wyjatek to tak jak wielu robi powstrzymuje sie od zajmowania pozycjikrab29 pisze:Darek, wszystko może nie działać przy takim wydarzeniu. I nie oznacza to że twój system jest zły. Po prostu to wyjątek i tyle. Dzisiaj w ogóle nie widzę tego wykresu. Jednego dnia skalpowałem i wrzuciłem pozycje. Wszystkie były z SL i TP, ale wszystkie otworzone i zamknięte z palca. Wyszło wtedy, ale dzisiaj nic nie wiem na parach z GBP i tyle. Przyznaje się.
Trzymaj się
Mam nadzieję, że nie czujesz się urażony, że piszę po imieniu a nie "technik"? Jeśli tak to przepraszam.
Jak ktoś kupi nowego Mercedesa, ale nie wie jak go odpalić, to mu też nie działa.blesS pisze:Dobry wciskacz kitu to i na piasek z sahary znajdzie nabywce.belon pisze:A ja nie widziałem, żeby działał - na realu oczywiście. A na historii wszystko działa.fx-technik pisze: Jeszcze nie było sytuacji, żeby DSWS nie działał!
Ja nie rozumiem takich śpiewek w stylu "no przeciez na wykresie wszytko było widać, kto nie umie patrzeć ten..."
No ale od lat to sie tutaj nie zmienia, oprocz normalnych graczy, sa tez zapaleni demo-specjalisci, a takze ciagle pojawiaja sie ludzie szukajacy frajerow - mozna sie latwo domyslec w jakim celu. Nie ma co dyskutowac, bo po co.
Widziałem wiele razy nowego, "działającego" Mercedesa - dswcośtam - ani razu na realu.fx-technik pisze:technik:belon pisze:A ja nie widziałem, żeby działał - na realu oczywiście. A na historii wszystko działa.fx-technik pisze: Jeszcze nie było sytuacji, żeby DSWS nie działał!
Jak ktoś kupi nowego Mercedesa, ale nie wie jak go odpalić, to mu też nie działa.
Ja widzę krytykę jedynie tych, którzy nie mają pojęcia i nigdy DSWS nie stosowali.Tomasz196407 pisze:Mało ze widziałem naocznie bo wstawiali tu na forum
to jeszcze czytałem innych krytyke na innych forach
ale co mnie ten dsus obchodzi
Tutaj ci powiedzą, że pokazujesz nieprawdę, bo oni ani połowę tego nie umieją.aleksandrowicz pisze:wykres salda za 10 dni kwietnia proszę o komentarz czy dobrze czy za wolny przyrostz DT
Czasami trzeba nazywać rzecz po imieniublesS pisze: a takze ciagle pojawiaja sie ludzie szukajacy frajerow - mozna sie latwo domyslec w jakim celu. Nie ma co dyskutowac, bo po co.