a nie właśnie ;/ kawa na razie CUPAccino ;/ ale elegancko BRENT i nawet nieźle DAXikTomasz196407 pisze: kawa?
wiedziałem
DayTrading: Środa 10.04.2019
Re: DayTrading: Środa 10.04.2019
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
- Fanatyk
niech Ci bedzie, dam ci pochwałePipsKong pisze:a nie właśnie ;/ kawa na razie CUPAccino ;/ ale elegancko BRENT i nawet nieźle DAXikTomasz196407 pisze: kawa?
wiedziałem
nie rozśmieszaj mnie bo mi zajady popękająTomasz196407 pisze:
niech Ci bedzie, dam ci pochwałe

-- Dodano: śr 10-04-2019, 18:17 --
Belon mówi że Gold, jak ja mówiłem że Gold L to on na chleb mówił pep
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
-
- Fanatyk
i...PipsKong pisze:nie rozśmieszaj mnie bo mi zajady popękająTomasz196407 pisze:
niech Ci bedzie, dam ci pochwałe
-- Dodano: śr 10-04-2019, 18:17 --
Belon mówi że Gold, jak ja mówiłem że Gold L to on na chleb mówił pep
- fx-technik
- Fanatyk
Kongu, idź na kompromis.
Zrób kawę i wlej do niej shota whisky.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
-
- Fanatyk
Ja polewamfx-technik pisze:Kongu, idź na kompromis.
zły pomysł -gryzie sie
jak i my tu

Rysiu, nie wiem czy uda się zrobić próbę bo nie skalpuje bo nie umie. Wróciłem właśnie i kreski w tych samych miejscach jak o 13.30. Nic się na parach nie zmieniło. Postaram się jutro coś ruszyć, aczkolwiek nigdy nie miałem pozycji na rzeźniku. Dla mnie to taka zbieranina kabla i ujka. Kabel up a ujek down i nic z tego na rzeźniku nie wynika. Chciałem tylko Świeżakowi pokazać, że grając 0,04 lota można więcej zarobić niż 10 lotów, ale okazało się, że nie miałem racji - przynajmniej tym razem. O 20 raczej nic się nie wydarzy lub up na edim i kabelku. Tak to widzę. Dzisiaj L na parach.
Wydaje mi się, że źle myślisz z grillem. W chwili obecnej mamy wydarzenie wyjątkowe - brexit jest 1x w historii i jak dla mnie to wszelkie świeczki, FE, DSWS, zwierzaki i inne cudaki mogą po prostu nie działać. Tak po prostu. Potem wróci to do "normalności" i tyle. Ale teraz to bardzo niepewny towar.
Ja dalej na L w złoto srebrnym pociągu. Zobaczymy czy szyny proste i prąd w trakcji
Jakby prądu nie było to parowóz.
Kongu jak tam twoje liry na demo? Ciągle demo czy jest jakiś real
To żart. Piękne wczasy w simsach 
Rzeźnik dalej na 145,50 jak od momentu gdy zapodałeś sygnał. Ale życzę ci doprecyzowania systemu. Może inni ci pomogą? Dobrze niektórym idzie przy magicznej kuli
Wydaje mi się, że źle myślisz z grillem. W chwili obecnej mamy wydarzenie wyjątkowe - brexit jest 1x w historii i jak dla mnie to wszelkie świeczki, FE, DSWS, zwierzaki i inne cudaki mogą po prostu nie działać. Tak po prostu. Potem wróci to do "normalności" i tyle. Ale teraz to bardzo niepewny towar.
Ja dalej na L w złoto srebrnym pociągu. Zobaczymy czy szyny proste i prąd w trakcji

Kongu jak tam twoje liry na demo? Ciągle demo czy jest jakiś real

Rzeźnik dalej na 145,50 jak od momentu gdy zapodałeś sygnał. Ale życzę ci doprecyzowania systemu. Może inni ci pomogą? Dobrze niektórym idzie przy magicznej kuli

Ostatnio zmieniony 10 kwie 2019, 19:48 przez krab29, łącznie zmieniany 1 raz.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
- fx-technik
- Fanatyk
Kiedyś ruskie w Danii takim trunkiem częstowali mnie.Tomasz196407 pisze:Ja polewamfx-technik pisze:Kongu, idź na kompromis.
zły pomysł -gryzie sie
jak i my tu
-- Dodano: 10 kwie 2019, 19:46 --
Jeszcze nie było sytuacji, żeby DSWS nie działał!krab29 pisze:Rysiu, nie wiem czy uda się zrobić próbę bo nie skalpuje bo nie umie. Wróciłem właśnie i kreski w tych samych miejscach jak o 13.30. Nic się na parach nie zmieniło. Postaram się jutro coś ruszyć, aczkolwiek nigdy nie miałem pozycji na rzeźniku. Dla mnie to taka zbieranina kabla i ujka. Kabel up a ujek down i nic z tego na rzeźniku nie wynika. Chciałem tylko Świeżakowi pokazać, że grając 0,04 lota można więcej zarobić niż 10 lotów, ale okazało się, że nie miałem racji - przynajmniej tym razem. O 20 raczej nic się nie wydarzy lub up na edim i kabelku. Tak to widzę. Dzisiaj L na parach.
Ja dalej na L w złoto srebrnym pociągu. Zobaczymy czy szyny proste i prąd w trakcjiJakby prądu nie było to parowóz.
Kongu jak tam twoje liry na demo? Ciągle demo czy jest jakiś realTo żart. Piękne wczasy w simsach
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
A ja nie widziałem, żeby działał - na realu oczywiście. A na historii wszystko działa.fx-technik pisze: Jeszcze nie było sytuacji, żeby DSWS nie działał!