DayTrading: Wtorek 09.04.2019

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 10 kwie 2019, 00:00

Wzrost
3
60%
Bez zmian
2
40%
Spadek
0
Brak głosów

Liczba głosów: 5

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Wtorek 09.04.2019

Nieprzeczytany post autor: XAB »

caldebron
w innym dziale te 2 ski
to musialbym te inne dzialy znac
niestety nie czytam bo nie widze potrzeby :568: ani czasu na to
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

fx-technik pisze: Zadaję sobie z tego sprawę.
Dostałem też ze 2, czy 3 bany w swojej historii.
Nie zmienia to faktu, że tu jest DayTrading, i to tacy ja ty łamnią zasadniczo regulamin,
do tego jeszcze bezczelnie się z innych naigrywują
.
Oj bardzo rzadko sie z kogos nasmiewam. Fakt, czasem sie zdarzy z kogos zażartowac, ale raczej w formie niewinnego dowcipu dla rozlużnienia atmosfery niż chamstwa. Zawsze to lepsze niz nazwac kogos idiota co Tobie sie jakis czas temu regularnie zdarzało. Myślę że bardziej innych boli moja pewność siebie. Ale na tym rynku nie da sie inaczej. Trzeba byc pewnym siebie i robic swoje zgodnie z wlasnymi zalozeniami nawet jak wkolo na Ciebie pluja. Bo jak nie jestes pewny tego co robisz to plyniesz jak Titanic - w dół. A co do analiz to ja nie uwazam zeby analiza np dzisiejsza dla kangura nie dotyczyla DT mimo że byla z interwału h4. Dotyczyla konkretnie dzisiejszego dnia. Za 3 dni juz bedzie po ptakach i mozna bedzie sobie tylko popatrzec jak innym kasa leci, tak bylo na rzezniku, na kiwi, na edku w ciagu ostatnich kilku tygodni. Dzis cena byla w atrakcyjnym miejscu ale na m1 czy m5 tego nie bylo widac. To mozna bylo zobaczyc na wykresie h4 i dziennym. A najwyzej wejsc sobie pod to z nizszego TF. Wiec naprawde leci po mnie co myslisz o dluzszych analizach i ich wrzucaniu na forum. Byly, sa i beda nadal - nie tylko moje. A to ze nie potrafisz ich wykorzystac to juz nie moj problem. Tak jak Twoim problemem nie jest to ze ja nie korzystam z Twoich wykresów.
Wielu pipsów
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

Tomasz196407 pisze:Troche mi szkoda że nic nie daje zwracanie uwagi na niewłaściwe posty
na potrzebe postowania w temacie jednak,
Jest inaczej gdzie indziej, w innych miejsach
nauka czy rady tak jak dzis tu były postowane
mijaja sie z celem bo np swiezak ma to wszystko w nosie
mnie czy kto napisze o swiecach czy FE to nawet usmiechne sie bo czuje sie wiekszy bo u mnie to działa a u technika nie :mrgreen:
Tomasz, u mnie FE nie działają, bo ja nie stosuję FE i nie potrzebuję.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

fx-technik pisze:
Tomasz196407 pisze:Troche mi szkoda że nic nie daje zwracanie uwagi na niewłaściwe posty
na potrzebe postowania w temacie jednak,
Jest inaczej gdzie indziej, w innych miejsach
nauka czy rady tak jak dzis tu były postowane
mijaja sie z celem bo np swiezak ma to wszystko w nosie
mnie czy kto napisze o swiecach czy FE to nawet usmiechne sie bo czuje sie wiekszy bo u mnie to działa a u technika nie :mrgreen:
Tomasz, u mnie FE nie działają, bo ja nie stosuję FE i nie potrzebuję.
Ja nie potrzebuje dsws i wcale nie ma takich naganów zeby tu na tym forum pisac ciagle że to nie działa
zwróc na to uwage

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

fx-technik pisze: Tomasz, u mnie FE nie działają, bo ja nie stosuję FE i nie potrzebuję.
i doszlismy do sedna sprawy tym oto sposobem. Skoro nie stosujesz to pozwól stosowac tym ktorzy tego chca tak jak inni pozwalaja stosowac Tobie inne sposoby zgarniania pipsów. Wiem ze poznales tajne przez poufne totalnie top secret metody jedyne sluszne. Cale forum o tym wie. Ale jak ktos chce probowac zarabiac tymi mniej idealnymi metodami to daj im to robic. Co Ci szkodzi...
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2019, 19:14 przez Kermit, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

Kermit pisze:
fx-technik pisze: Zadaję sobie z tego sprawę.
Dostałem też ze 2, czy 3 bany w swojej historii.
Nie zmienia to faktu, że tu jest DayTrading, i to tacy ja ty łamnią zasadniczo regulamin,
do tego jeszcze bezczelnie się z innych naigrywują
.
Oj bardzo rzadko sie z kogos nasmiewam. Fakt, czasem sie zdarzy z kogos zażartowac, ale raczej w formie niewinnego dowcipu dla rozlużnienia atmosfery niż chamstwa. Zawsze to lepsze niz nazwac kogos idiota co Tobie sie jakis czas temu regularnie zdarzało. Myślę że bardziej innych boli moja pewność siebie. Ale na tym rynku nie da sie inaczej. Trzeba byc pewnym siebie i robic swoje zgodnie z wlasnymi zalozeniami nawet jak wkolo na Ciebie pluja. Bo jak nie jestes pewny tego co robisz to plyniesz jak Titanic - w dół. A co do analiz to ja nie uwazam zeby analiza np dzisiejsza dla kangura nie dotyczyla DT mimo że byla z interwału h4. Dotyczyla konkretnie dzisiejszego dnia. Za 3 dni juz bedzie po ptakach i mozna bedzie sobie tylko popatrzec jak innym kasa leci, tak bylo na rzezniku, na kiwi, na edku w ciagu ostatnich kilku tygodni. Dzis cena byla w atrakcyjnym miejscu ale na m1 czy m5 tego nie bylo widac. To mozna bylo zobaczyc na wykresie h4 i dziennym. A najwyzej wejsc sobie pod to z nizszego TF. Wiec naprawde leci po mnie co myslisz o dluzszych analizach i ich wrzucaniu na forum. Byly, sa i beda nadal - nie tylko moje. A to ze nie potrafisz ich wykorzystac to juz nie moj problem. Tak jak Twoim problemem nie jest to ze ja nie korzystam z Twoich wykresów.
Wielu pipsów
Atrakcyjna cena do sprzedaży AUDUSD dla DT była 25 pips wyżej niż jest teraz.
Z punktu widzenia H4 jest cena na wsparciu po przebiciu oporu, więc jeżeli już, to jest atrakcyjna do kupowania, szczególnie, jeżeli mówisz o 200 pipsach.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

fx-technik pisze:więc jeżeli już, to jest atrakcyjna do kupowania, szczególnie, jeżeli mówisz o 200 pipsach.
ale pozwolisz ze jednak potrzymam swoja S-ke? :D

Awatar użytkownika
F-You Money
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: F-You Money »

Tyle złości w niektórych, chyba przetracają :p
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money

Caldeborn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Caldeborn »

@schab
"nie czytam"
Wiem, ze nie czytasz.

Panowie czy to nie mozna wstawic analizy bez komentowania innych analiz. Na przyklad jutro przez jeden dzien.

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

F-You Money pisze:Tyle złości w niektórych, chyba przetracają :p
nie smiej sie z innych bo regulamin łamiesz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zablokowany