i to w obie stronyTolmon_Nika pisze: może i "gówniany" , lecz "kupy" spore![]()

jak na plus to kupa forsy
a jak na minus to kupa w majtach

i to w obie stronyTolmon_Nika pisze: może i "gówniany" , lecz "kupy" spore![]()
To jużnie mój problemfx-technik pisze:Tolmon_Nika pisze:
Cierpliwość cierpliwością, a jak ktoś jest załadowany po uszy, że -50 pips mu czyści konto?
I jeszcze SL nie stawia???
Pieluchomajtki dla dorosłychPipsKong pisze:i to w obie stronyTolmon_Nika pisze: może i "gówniany" , lecz "kupy" spore![]()
![]()
jak na plus to kupa forsy
a jak na minus to kupa w majtach![]()
Ja nie piszę, że twój, tylko że twoja rada Świeżakowi nie pomoże.Tolmon_Nika pisze:To jużnie mój problemfx-technik pisze:Tolmon_Nika pisze:
Cierpliwość cierpliwością, a jak ktoś jest załadowany po uszy, że -50 pips mu czyści konto?
I jeszcze SL nie stawia???
bronek i franek teżPipsKong pisze:XABisław czy wszedłeś w L na daxie tak jak żeś groził ?:)
mogę wejść w inną ;] Ty zarabiasz ja pijęTomasz196407 pisze:
bronek i franek też
kong musimy spółke otworzyć
Ty kasa a ja rady
Tego typu porad nie wolno udzielać bez licencji doradcy finansowego, więc sam musisz znać odpowiedź.aleksandrowicz pisze:tak to wygląda zamykać czy czekać nie mogłem wcześniej bo byłem w poza domem
fx-technik pisze:Tego typu porad nie wolno udzielać bez licencji doradcy finansowego, więc sam musisz znać odpowiedź.aleksandrowicz pisze:tak to wygląda zamykać czy czekać nie mogłem wcześniej bo byłem w poza domem
Jak duże są perpektywy rozwojowe?PipsKong pisze:mogę wejść w inną ;] Ty zarabiasz ja pijęTomasz196407 pisze:
bronek i franek też
kong musimy spółke otworzyć
Ty kasa a ja rady