BITE 100 PIP W DOL ZROBILIi i teraz trzeba WYCZUC RYNEK

1kontr mam

Tomasz196407 pisze:Cały czas indeksy
us 500
na s
Kermit pisze:z tych dwóch najlepsze jest S na kangurzealeksandrowicz pisze:co lepsze S na wti czy S na funcie
Sprzedawać po 146 to rozumiem, to był dobry sygnał i dobra cena.F-You Money pisze:Kermit pisze:z tych dwóch najlepsze jest S na kangurzealeksandrowicz pisze:co lepsze S na wti czy S na funcie
Nie chcieli sprzedawać rzeźnika na 148, nie chcieli na 147, nie sprzedali na 146 i 145 to teraz okazja na 144XX. A jak kto kupi na zgaduj zgadula to straci.
nawet ja tego nie kupięF-You Money pisze:
Nie chcieli sprzedawać rzeźnika na 148, nie chcieli na 147, nie sprzedali na 146 i 145 to teraz okazja na 144XX. A jak kto kupi na zgaduj zgadula to straci.
PipsKong pisze:taką euforię na Daxie z rana to się gasi na wieczór jak bita śmietana
Cierpliwość słowo kluczŚwieżak44 pisze:Quwa jaka dzida na DAX-ie , a ja w S-kach byłem. Nie gram tego gowna.. dosyć tego! Jaja sobie z nas robią!!
potwierdzam.. na tym gównianym rynku szczególnieTolmon_Nika pisze: Cierpliwość słowo klucz
może i "gówniany" , lecz "kupy" sporePipsKong pisze:potwierdzam.. na tym gównianym rynku szczególnieTolmon_Nika pisze: Cierpliwość słowo klucz
Cierpliwość cierpliwością, a jak ktoś jest załadowany po uszy, że -50 pips mu czyści konto?PipsKong pisze:potwierdzam.. na tym gównianym rynku szczególnieTolmon_Nika pisze: Cierpliwość słowo klucz