Kermit pisze:z tych dwóch najlepsze jest S na kangurzealeksandrowicz pisze:co lepsze S na wti czy S na funcie
Obczaj Eur/Cad, Usd/Cad na wysokich interwalach. Tam moze byc ladna kosiarka ;]
Co do S na kangurze to nie polecam.
Kermit pisze:z tych dwóch najlepsze jest S na kangurzealeksandrowicz pisze:co lepsze S na wti czy S na funcie
A po CH.. takie uwagi?Kermit pisze:to naprawde nie jest moj problem ze czegos nie widziszfx-technik pisze: AUDUSD
Nijak niczego takiego nie widać, na żadnym interwale.
to proponuje wejdz w Long i zobaczymy czy zlapiesz Ty 200 pipsow czy ja w Shorcie...fx-technik pisze: Bardziej prawdopodobne jest 200 pips w Long, niż w Short.
Mój trading nie opiera się na wróżbach, więc nie wejdę na AUDUSD ani w Short, ani w Long.Kermit pisze:to proponuje wejdz w Long i zobaczymy czy zlapiesz Ty 200 pipsow czy ja w Shorcie...fx-technik pisze: Bardziej prawdopodobne jest 200 pips w Long, niż w Short.
andrzej55 pisze:GBP.aleksandrowicz pisze:co lepsze S na wti czy S na funcie
No to wszyscy wyrazili opinie, tylko nadal nie wiadomo o co chodzi koledze aleksandrowicz?F-You Money pisze:andrzej55 pisze:GBP.aleksandrowicz pisze:co lepsze S na wti czy S na funcie
RYSIUF-You Money pisze:andrzej55 pisze:GBP.aleksandrowicz pisze:co lepsze S na wti czy S na funcie
Pips KONG Ty mój bohaterzePipsKong pisze:taką euforię na Daxie z rana to się gasi na wieczór jak bita śmietana
Szczególnie, gdy jest konsola i rynek robi zasięgi poniżej normy, i czeka na newsy.PipsKong pisze:Pips KONG Ty mój bohaterzePipsKong pisze:taką euforię na Daxie z rana to się gasi na wieczór jak bita śmietana![]()
![]()
![]()