zmierz sobie dlugosc fali 11-22 lutego i obecnej od 25 marca do dziś to zrozumieszXAB pisze: ropka mnie wkurza bo nie odpuszczaja za duzo
DayTrading: Wtorek 09.04.2019
Re: DayTrading: Wtorek 09.04.2019
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
kermit
zapas do wzrostu mam spory a ilosc do 500 barylek to tylko mrucze troszke
i tego nie mam
zaczynam piramidke dopiero
a najnizej mam juz ropke po 64,34 wiec narazie spoko wiadomo nikomu nie pasuje by roznica byla miedzy pozycjami 3 pkty np
dlatego skracam i czyszcze na korektach ile sie da
zapas do wzrostu mam spory a ilosc do 500 barylek to tylko mrucze troszke
i tego nie mam
a najnizej mam juz ropke po 64,34 wiec narazie spoko wiadomo nikomu nie pasuje by roznica byla miedzy pozycjami 3 pkty np
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Co tam Pany widzą szlachta spadkowego
imo L
imo L
dobrze Panie dobrzeTomasz196407 pisze:Co tam Pany widzą szlachta spadkowego
imo L
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
narazie to moj dolar nic nie robi tylko se spada he hmmmmmmmmm
-
Tomasz196407
- Fanatyk

sl 64,29PipsKong pisze:dobrze Panie dobrzeTomasz196407 pisze:Co tam Pany widzą szlachta spadkowego
imo L![]()
![]()
tylko niech teraz zamkną te świce nic znaczącą dla niektórych
Tak na logikę to gebep powinien się umacniać pod nowe głosowanie. A potem kolejne przedłużenie okresu i znowu ulica zapakuje elki, bo przecież wydłużają czas na nowe negocjacje. I znowu jakieś pisiąt/sto pipsów up i jazda w dół, na fali sprzedaży faktów.Kermit pisze:Zamiast gbp wole kangura na małym ryzyku zgodnie z założeniami piatkowymi.
Jest niebieska strefa odklepana to bawimy sie dalej na tej parze
kangur h4 - cały czas mój bazowy scenariusz to wyjście dołem
https://www.tradingview.com/x/noq6Eho3/
Ale wiadomo to tylko fx. Można se przyjąć różne założenia.
O TAK, NIECH ZAMKNĄ tę świecę dla mnie nic nie znaczącąTomasz196407 pisze: sl 64,29
tylko niech teraz zamkną te świce nic znaczącą dla niektórych
a jaka to świeca ??? D1 ??##
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
-
Tomasz196407
- Fanatyk

świeczka zapachowa z lidlaPipsKong pisze:O TAK, NIECH ZAMKNĄ tę świecę dla mnie nic nie znaczącąTomasz196407 pisze: sl 64,29
tylko niech teraz zamkną te świce nic znaczącą dla niektórych![]()
![]()
a jaka to świeca ??? D1 ??##
ske mam na kablu juz bo mi weszla z oczek
edek tez ski
edek tez ski
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2019, 10:53 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.