a czego się spodziewałeś po Forexie ??szuler pisze: Xab , myślałem , że spieprzyłem z syfku bankiera , ale ku ... tu jest podobnie
DayTrading: Poniedziałek 08.04.2019
Re: DayTrading: Poniedziałek 08.04.2019
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
- fx-technik
- Fanatyk
A czego się sodziewałeś?szuler pisze:Xab , myślałem , że spieprzyłem z syfku bankiera , ale ku ... tu jest podobnieXAB pisze:spokoj nie pic piwa w pracy ha ha haaaaaaaaa
Tu pisze w porywach może z 10 osób - stałych bywalców, a reszta to okazjonalne opinie...
Wróżbiarstwo to nie jest sposób na trading.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
po forexie niczego , ale po tobie ku.. zero kufliPipsKong pisze:a czego się spodziewałeś po Forexie ??szuler pisze: Xab , myślałem , że spieprzyłem z syfku bankiera , ale ku ... tu jest podobnie
no to się przejedzieszszuler pisze:
po forexie niczego , ale po tobie ku.. zero kufli

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Już Ci to kiedyś tłumaczyłem - zajmujac pozycje na rynku np BUY juz wróżysz ze pojdzie w gore. Niewazne co jest czynnikiem na podjecie decyzji - czy cos na interwale m1 czy MN czy to bedzie formacja, konsola, wskaznik, DSWS czy cokolwiek innego. Otwarcie pozycji jest rownoznaczne z proba przewidzenia przyszłego ruchu ceny. Koniec kropka.fx-technik pisze: Wróżbiarstwo to nie jest sposób na trading.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
przejedziesz????PipsKong pisze:no to się przejedzieszszuler pisze:
po forexie niczego , ale po tobie ku.. zero kufli
bo co???
pajac moder jesteś???
edek h1 - ponieważ odklepane 1.1270 to warto zaktualizowac - tak widze to w dalszej czesci tygodnia
https://www.tradingview.com/x/BNAOkhkO/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Indeks Dolara na wsparciu to i EU hamulec zaciągniętyKermit pisze:edek h1 - ponieważ odklepane 1.1270 to warto zaktualizowac - tak widze to w dalszej czesci tygodnia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Fanatyk
Ależ ta ropa poleciała
-- Dodano: 08 kwie 2019, 15:30 --

max te 1240 zrobia
pierwsza kreska tylko imo
-- Dodano: 08 kwie 2019, 15:30 --
Kermit dobrze ze tego klina pokzałesKermit pisze:edek h1 - ponieważ odklepane 1.1270 to warto zaktualizowac - tak widze to w dalszej czesci tygodnia

max te 1240 zrobia

pierwsza kreska tylko imo
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2019, 16:31 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.