weź pochwal się swapemF-You Money pisze:Grall bez zmian GBP/JPY S i trzymaćXAB pisze:JESLI DEPO W SUMIE ROSNIE TO ZAWSZE JEST WARTO...
DayTrading: Poniedziałek 08.04.2019
Re: DayTrading: Poniedziałek 08.04.2019
-
- Fanatyk
No nie wiem szczerze??PipsKong pisze:toż ja cały czas to powtarzam ;]Tomasz196407 pisze:
Konguś widzisz jak sie mordujemy aby coś ugrać, próbuje napisać że te wykresy i nasze formacje czy cyferki z FE i jeszcze inne ....
czasem to wszystko zawodzi !!
pozostaje wtedy tylko zdrowy rozsadek
czyli nasze miesieczne zdrowe kilka %
oczywiscie jak jest!!
nie loty świeżaka
bo nie ilosc tylko jakosc sie liczy
a o reklamę mi chodziło ---> patrz wstawiony rysunek ;]
w coś mnie wrabiasz
ja uczciwy Kowalski
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
edek i kangur jak narazie zgodnie z piatkowymi założeniami. Zobaczymy co dalej z tego wyniknie...
daytrading-piatek-05-04-2019-t30539-90.html#p940128
daytrading-piatek-05-04-2019-t30539-90.html#p940128
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
dobrze ze to dzis poniedzialek to wsciekac sie w gore nie bardzo maja pod co
tak uwazam bo co dalej a to ? tylko swica wyrazna juz i mocna
na 1,1275 mam z krotkiej 2 mocne oporki i to musi dzis te falke zatrzymac tak zakladam
i jeszcze sie usmiecham hmmmmmmm
tak uwazam bo co dalej a to ? tylko swica wyrazna juz i mocna
na 1,1275 mam z krotkiej 2 mocne oporki i to musi dzis te falke zatrzymac tak zakladam

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
pasuje ci, ci,ci
pie..dolnij kufli pięć więcej
spokoj nie pic piwa w pracy ha ha haaaaaaaaa
Xab , myślałem , że spieprzyłem z syfku bankiera , ale ku ... tu jest podobnieXAB pisze:spokoj nie pic piwa w pracy ha ha haaaaaaaaa
EU projekcja BAT or ALT BAT minimum 78,6 max 113 fibo
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.