DayTrading: Piątek 05.04.2019
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Piątek 05.04.2019
Kong ja nie przedrzezniam
poprostu piszmy tak jak należy
byłem w kawie pare razy rujnuje rachunek duzo waży
i warto zobaczyc wyzsze interwały w i mn
tam nie ma nic popytowego
a czekac na zysk kilka miesiecy ???
nie warto
nie warto
tak, czekamTomasz196407 pisze:Kong ja nie przedrzezniam
nie warto
ale to zawsze jest wejście na bardzo małe kwoty co nie blokuje mi zupełnie rachunku i zdrowego myślenia
wolę mieć 100 kurczaków niż jednego słonia
co jeśli padnie 1 kurczak ?? a jak padnie mi słoń ???????!!!#
-- Dodano: pt 05-04-2019, 12:50 --
grałem już Słoniami ... nie dla mnie
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Uważam, że będzie grube L na edku po danych, ale z uwagi na doświadczenie nie gram żadnej koncepcji. 

The only way is up
-
- Maniak
a może coś pośredniego np. "muła"...PipsKong pisze:tak, czekamTomasz196407 pisze: //////////
nie warto
ale to zawsze jest wejście na bardzo małe kwoty co nie blokuje mi zupełnie rachunku i zdrowego myślenia
wolę mieć 100 kurczaków niż jednego słonia
co jeśli padnie 1 kurczak ?? a jak padnie mi słoń ???????!!!#
-- Dodano: pt 05-04-2019, 12:50 --
grałem już Słoniami ... nie dla mnie

πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

dobry ...TsunamiPL pisze:Uważam, że będzie grube L na edku po danych, ale z uwagi na doświadczenie nie gram żadnej koncepcji.
ja mysle ze bedzie grube L na sapinie ...i z uwagi na zaciecie do hazardu zagram własnie L

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Też uważam, że giełdy skoczą do góry, a wtedy brać zysk i w noginavik pisze:dobry ...TsunamiPL pisze:Uważam, że będzie grube L na edku po danych, ale z uwagi na doświadczenie nie gram żadnej koncepcji.
ja mysle ze bedzie grube L na sapinie ...i z uwagi na zaciecie do hazardu zagram własnie L![]()

The only way is up
-
- Fanatyk
hoho juz navik przyszedł i zanegował wszystkonavik pisze:dobry ...TsunamiPL pisze:Uważam, że będzie grube L na edku po danych, ale z uwagi na doświadczenie nie gram żadnej koncepcji.
ja mysle ze bedzie grube L na sapinie ...i z uwagi na zaciecie do hazardu zagram własnie L![]()

niech do 17 zamkna powyzej 2885
Ja wolałbym Daxika pod L niż S&P - wyższy potencjał zysku 

The only way is up
tydzien raczej zamkną na zielono . Nie sądze zeby chcieli zepsuc swieczke tygodniowa ( sapina oczywiscie , bo daxa nie gram )mysle ,że bedą ciągnąć na szczyty .TsunamiPL pisze:Też uważam, że giełdy skoczą do góry, a wtedy brać zysk i w noginavik pisze:dobry ...TsunamiPL pisze:Uważam, że będzie grube L na edku po danych, ale z uwagi na doświadczenie nie gram żadnej koncepcji.

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Navik wsiadasz już, bo bilety mogą podrożeć bezpośrednio przed danymi 

The only way is up