Ok, niech tak będzie.pr7emo pisze:nie rozumieszbelon pisze:To powtórzę: wpasuj te scenariusze w swoją "większą strategię" i je rozegraj.pr7emo pisze:bo gram większą strategią
nie boje sie grać
pzdr
Ok, niech tak będzie.pr7emo pisze:nie rozumieszbelon pisze:To powtórzę: wpasuj te scenariusze w swoją "większą strategię" i je rozegraj.pr7emo pisze:bo gram większą strategią
nie boje sie grać
Jest też demo z którego można korzystaćbelon pisze:pr7emo pisze:Już zasugerowałeś: dwa scenariusze.pr7emo pisze:przecież my nie możemy sugerować decyzji inwestycyjnych i nikt za to nie chce być piętnowany, podajemy różne scenariusze
ja nawet lubię pisać o zagrożeniach więcej niż o kierunku w którym mam pozycję
a konto IC nie jest do eksperymentowania
Po co w takim razie piszesz coś czego nie zagrasz bo nie umiesz, boisz się zagrać, etc?
Od jednego wsparcia ma się odbić czy od wszystkich wsparć/linii, które masz na rysunku?fx-technik pisze: Przecież napisałem, że jeżeli się odbije od wsparcia, to Long, a jeżeli przebije wsparcie i się odbije od oporu, to Short. Czego Panowie nie rozumieją???
Oczywiście: jeszcze w Mikołaja i bociany i że kreskówka Pszczółka Maja była oparta na faktach.pr7emo pisze:belon wierzy w jasnowidztwo
Tomasz196407 pisze:nie moge sie dobić z dopisaniem postu bo bez przerwy ze juz trzy,
@tolmo
wiedziałem
może są takie światy, jest teoria że wszystko jest możliwe w nieskończonościbelon pisze:Oczywiście: jeszcze w Mikołaja i bociany i że kreskówka Pszczółka Maja była oparta na faktach.pr7emo pisze:belon wierzy w jasnowidztwo
No i fajnie.pr7emo pisze:może są takie światy, jest teoria że wszystko jest możliwe w nieskończonościbelon pisze:Oczywiście: jeszcze w Mikołaja i bociany i że kreskówka Pszczółka Maja była oparta na faktach.pr7emo pisze:belon wierzy w jasnowidztwo
Jeżeli pszczółka Maja nie istnieje, to ani Ty, ani Ja też nie istniejemy,pr7emo pisze:może są takie światy, jest teoria że wszystko jest możliwe w nieskończonościbelon pisze:Oczywiście: jeszcze w Mikołaja i bociany i że kreskówka Pszczółka Maja była oparta na faktach.pr7emo pisze:belon wierzy w jasnowidztwo