chyba ze widzisz cos innego niz ja
https://iv.pl/images/19909167144690817045.png
BTC, ETH, XRP i jeszcze inne sa w korektachEkolog pisze:Znam odpowiedź dlaczego Tomasz dziś w takim dobrym humorze, pewnie chłop nie umie się doliczyć zer o ile urosło mu konto bo BTC dziś poszło prawie 20% do góry a on krypto lubi
Dobra, dobra myślałem że podejdziesz do tego z dystansem parę razy pisałeś o BTC więc to tak powiązałem z tym co pisał PipsKong. Takich impulsów to chyba tylko na tickach może ktoś znajdzie jeden na milion się trafi.Tomasz196407 pisze:BTC, ETH, XRP i jeszcze inne sa w korektachEkolog pisze:Znam odpowiedź dlaczego Tomasz dziś w takim dobrym humorze, pewnie chłop nie umie się doliczyć zer o ile urosło mu konto bo BTC dziś poszło prawie 20% do góry a on krypto lubi
jak umiesz wydobyć z nich impulsy to jestes gość
Ja pokazuje tu co ewentualnie gram,
wystarcza mi miesiecznie 1-2% depo
masz bardziej wygórowane wymagania graj nawet zar, i sgx
nie wplątuj mnie w swoje widzimisie bo tylko tu jestesmy znajomymi
Powodzenia
Jestem kazdemu przyjazny I Tobie teżEkolog pisze:Dobra, dobra myślałem że podejdziesz do tego z dystansem parę razy pisałeś o BTC więc to tak powiązałem z tym co pisał PipsKong. Takich impulsów to chyba tylko na tickach może ktoś znajdzie jeden na milion się trafi.Tomasz196407 pisze:BTC, ETH, XRP i jeszcze inne sa w korektachEkolog pisze:Znam odpowiedź dlaczego Tomasz dziś w takim dobrym humorze, pewnie chłop nie umie się doliczyć zer o ile urosło mu konto bo BTC dziś poszło prawie 20% do góry a on krypto lubi
jak umiesz wydobyć z nich impulsy to jestes gość
Ja pokazuje tu co ewentualnie gram,
wystarcza mi miesiecznie 1-2% depo
masz bardziej wygórowane wymagania graj nawet zar, i sgx
nie wplątuj mnie w swoje widzimisie bo tylko tu jestesmy znajomymi
Powodzenia