chyba jakiś milion gdzieś wjechał na kwadrat bo chopa nie poznaję

i to:XAB pisze:Premier Wielkiej Brytanii Theresa May zapowiedziała we wtorek, że rząd będzie potrzebował dalszego przedłużenia procesu wyjścia z UE, aby wypracować ponadpartyjne porozumienie ws. brexitu, planując konsultację z liderem opozycyjnej Partii Pracy Jeremym Corbynem.
jak ktos nie czytal to chwile temu
To tak forum działa na mnie,PipsKong pisze:Tomasz ostatnio taki miły ;]
chyba jakiś milion gdzieś wjechał na kwadrat bo chopa nie poznajęprzynajmniej w stosunku do mnie
Tomasz196407 pisze:i to:XAB pisze:Premier Wielkiej Brytanii Theresa May zapowiedziała we wtorek, że rząd będzie potrzebował dalszego przedłużenia procesu wyjścia z UE, aby wypracować ponadpartyjne porozumienie ws. brexitu, planując konsultację z liderem opozycyjnej Partii Pracy Jeremym Corbynem.
https://www.pb.pl/macron-zgoda-na-opozn ... wna-957626
-- Dodano: 02 kwie 2019, 19:15 --
chyba jakiś milion gdzieś wjechał na kwadrat bo chopa nie poznajęprzynajmniej w stosunku do mnie
ludzie tacy mili i kulturalni i uprzejmi
daja gralle, wykresy nie kłoca sie
1,29aleksandrowicz pisze:Tomasz196407 pisze:i to:XAB pisze:Premier Wielkiej Brytanii Theresa May zapowiedziała we wtorek, że rząd będzie potrzebował dalszego przedłużenia procesu wyjścia z UE, aby wypracować ponadpartyjne porozumienie ws. brexitu, planując konsultację z liderem opozycyjnej Partii Pracy Jeremym Corbynem.
https://www.pb.pl/macron-zgoda-na-opozn ... wna-957626
-- Dodano: 02 kwie 2019, 19:15 --
ludzie tacy mili i kulturalni i uprzejmi
daja gralle, wykresy nie kłoca sie
noto gbp/usd 1.34-37
Kong cos w tym jestPipsKong pisze:każdy z Was pewnie ma rację … pytanie kto pierwszy ;]
masz korekte(abc wczoraj i dzis) i i mpuls w dółaleksandrowicz pisze:1.29 dlaczego Tomasz bo ja jakoś tego nie widzę
a przestań , ja mam gdzieś że się śmiejecie że nic nie rysuję ;]Tomasz196407 pisze:
Kong cos w tym jest
-nie chce mi sie wrzucac wykresy
chyba czas skonczyn z forum