Widzę, że kolega ma aspiracje nieadekwatne do możliwościŚwieżak44 pisze:Teraz rzexnik S, ale barzo ostrożnie 10 lot.

Widzę, że kolega ma aspiracje nieadekwatne do możliwościŚwieżak44 pisze:Teraz rzexnik S, ale barzo ostrożnie 10 lot.
milioner milionerowi wypominaTomasz196407 pisze:
Tak milionerowi oddawać
opodatkowac![]()
bundy odbijają dobrze jest![]()
martwi mnie ropa bo tylu w s
Czekaj, czekaj bo plotki ze 61PipsKong pisze:milioner milionerowi wypominaTomasz196407 pisze:
Tak milionerowi oddawać
opodatkowac![]()
bundy odbijają dobrze jest![]()
martwi mnie ropa bo tylu w s
ej ja w Ropuszcze na L na L![]()
hmmm ok , może być i niżej ;] ale nie ociągaj się z tym pół rokuTomasz196407 pisze:
Czekaj, czekaj bo plotki ze 61
i mam uwiarygodnic to
aaa i jeszcze dziś![]()
zapakowala S na dzisiejszym maksimum...TsunamiPL pisze:USA zapakowała L na edku w samiutkim dołeczku. Jakim byłbym traderem walutowym, gdybym nie wsiadł z nimi
tak mówisz że niżejPipsKong pisze:hmmm ok , może być i niżej ;] ale nie ociągaj się z tym pół rokuTomasz196407 pisze:
Czekaj, czekaj bo plotki ze 61
i mam uwiarygodnic to
aaa i jeszcze dziś![]()
![]()
Tomasz ja też mam parę cystern, ale przecież to się nie zmarnuje ;]Tomasz196407 pisze:
tak mówisz że niżej![]()
szok
ja beczke mam do opchniecia tego płynu
No wiem ale ja tylko polewamPipsKong pisze:Tomasz ja też mam parę cystern, ale przecież to się nie zmarnuje ;]Tomasz196407 pisze:
tak mówisz że niżej![]()
szok
ja beczke mam do opchniecia tego płynu
coś jak vódka ;]
spoko ja lubię pić , nie obrażam się na polewaczyTomasz196407 pisze:
No wiem ale ja tylko polewam
Chyba chcą przetrzymać tego ujemnego swapaPipsKong pisze:spoko ja lubię pić , nie obrażam się na polewaczyTomasz196407 pisze:
No wiem ale ja tylko polewam![]()
![]()
-- Dodano: wt 02-04-2019, 18:33 --
zastanawiam się dlaczego tak słabo z ucieczkami z longów na …/TRY ;/