DayTrading: Wtorek 02.04.2019
Re: DayTrading: Wtorek 02.04.2019
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
Tak milionerowi oddawaćPipsKong pisze:przez te Wasze gadanie o pomyłkach się dzisiaj pomyliłem ;/
ustawiłem źle TP ... zamiast na plusie to na minusie ;/
kto mi odda teraz hajsy ???????
opodatkowac

bundy odbijają dobrze jest

martwi mnie ropa bo tylu w s

ropa to znaczy beda podbijac az przynajmniej polowka misiow polegnie lub sie wystraszy
mnie nie wystrasza bo w sumie dopiero zaczynam

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
ok, na 65 pozwole grzecznosciowo spytaćXAB pisze:ropa to znaczy beda podbijac az przynajmniej polowka misiow polegnie lub sie wystraszy

za pare dni

niedzwiedzie plotkują że dziś ponizej 61Tomasz196407 pisze: ok, na 65 pozwole grzecznosciowo spytać
za pare dni

-
- Fanatyk
pokaz to na wykresieKermit pisze:niedzwiedzie plotkują że dziś ponizej 61Tomasz196407 pisze: ok, na 65 pozwole grzecznosciowo spytać
za pare dni
badzmy wiarygodni
a Ty pokazałeś? badzmy wiarygodniTomasz196407 pisze:pokaz to na wykresieKermit pisze:niedzwiedzie plotkują że dziś ponizej 61Tomasz196407 pisze: ok, na 65 pozwole grzecznosciowo spytać
za pare dni
badzmy wiarygodni
Ja ostrożnie traduje i jestem zadowolony z kilkunastu procent rocznie.Kusus pisze:Bry,
Tak wpadłem żeby zapytać co u was słychać i czy procenty roczne waszych portfeli są zadowalające
Wracając do gralla. Ryszard, z 145,53 na S przy 0,04 lota wziąłem 100zł. Dzisiaj zrobiłem eksperyment i poskalpowałem. Ale to tylko eksperyment, ogólnie to nie skalpuje bo nie umiem. Nie umiem też grać DT więc to można przypisać jako szczęście początkującego gracza. W dłuższym terminie pewnie się to nie uda. Jak grałem? Interwał MN, W raczej nie obowiązywały. Patrzyłem na początek na dzienną świeczkę, a potem zagrania z M15, H1 i H4. Wejścia z palca na M1 jak miałem czas. Ogólnie nie siedziałem przed kompem. Tak z doskoku jak pracowałem.
Na koniec masz Ryszard "swoje" 0,04 lota na rzeźniku na S przy 145,526. Czyli wracamy bo jak zapodałeś sygnał to było 145,53.
Nie kłóćcie się tylko współpracujcie.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
USA zapakowała L na edku w samiutkim dołeczku. Jakim byłbym traderem walutowym, gdybym nie wsiadł z nimi 

The only way is up
Teraz rzexnik S, ale barzo ostrożnie 10 lot.
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2019, 19:55 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 2 razy.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.