DayTrading: Środa 27.03.2019
Re: DayTrading: Środa 27.03.2019
a wcześniej ile miałeś ??? Mniej więcej
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
A pamiętasz tsunami jak było wcześniej? Jakie były swapy na lirze? Jest lepiej czy gorzej dla grających S?
Cześć Kongu. Jak na journal? Do przodu?
Cześć Kongu. Jak na journal? Do przodu?
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Usd/try był na szorcie 160 zł/lot.PipsKong pisze:a wcześniej ile miałeś ??? Mniej więcej
The only way is up
to długo taka promocja nie potrwa ;]TsunamiPL pisze:Usd/try był na szorcie 160 zł/lot.PipsKong pisze:a wcześniej ile miałeś ??? Mniej więcej
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Będą ostro zamykać długie pozycje przed końcem dnia, żeby się nie załapać na swapa. Spróbuję to rozegrać eską
The only way is up
ale to tylko wybryk Aliora ;] nijak się to ma do całego rynkuTsunamiPL pisze:Będą ostro zamykać długie pozycje przed końcem dnia, żeby się nie załapać na swapa. Spróbuję to rozegrać eską
-- Dodano: śr 27-03-2019, 15:34 --
a może dzisiaj masz potrójny swap i po prostu Ci to tak podali
To reakcja na działania Banku Turcji. Reszta broków też podniesie kwestia godzin.PipsKong pisze:ale to tylko wybryk Aliora ;] nijak się to ma do całego rynkuTsunamiPL pisze:Będą ostro zamykać długie pozycje przed końcem dnia, żeby się nie załapać na swapa. Spróbuję to rozegrać eską
-- Dodano: śr 27-03-2019, 15:34 --
a może dzisiaj masz potrójny swap i po prostu Ci to tak podali
The only way is up
a co te Turkaski zrobili ?:) bo nic nie widzę na Investing ??TsunamiPL pisze:
To reakcja na działania Banku Turcji. Reszta broków też podniesie kwestia godzin.
-- Dodano: śr 27-03-2019, 15:42 --
co myślicie o Kawie ???
podobno jest już blisko ceny wytworzenia więc ..... ??? hmmmm###
https://www.dailysabah.com/finance/2019 ... eas-marketPipsKong pisze:a co te Turkaski zrobili ?:) bo nic nie widzę na Investing ??TsunamiPL pisze:
To reakcja na działania Banku Turcji. Reszta broków też podniesie kwestia godzin.
-- Dodano: śr 27-03-2019, 15:42 --
co myślicie o Kawie ???
podobno jest już blisko ceny wytworzenia więc ..... ??? hmmmm###
Podnieśli swapy o 300%
The only way is up
zobaczę co to będzie co to będzie ??? Gdzie ja te Drachmy pomieszczę ??TsunamiPL pisze:
Podnieśli swapy o 300%
-- Dodano: śr 27-03-2019, 15:48 --
swoją drogą dziwny ruch przed sezonem wakacyjnym w Turcji ....