DayTrading: Czwartek 21.03.2019
Re: DayTrading: Czwartek 21.03.2019
Kolega się rozczarował , że kreski "nie działają"... Milutko by było wyrysować sobie na H1 czy H4 kreski i pod nie tylko ustawiać buy limit i sell limit z tłustymi TP. To już w naszym pięknym kraju zupełnie ludzi do pracy by nie było - no może w NBP za 50 tys miesięcznie. Nie ma tak łatwo.

...Liczy się tylko TU i TERAZ... nie mów mi jutro, że była okazja !!
Troche to zmienie. To nie kreski nie działaja tylko trader doopa. Bo posrany ze szczęścia, że wziął 15 pips gdy tymczasem rynek zrobił kolejne 115Tony S. pisze:Kolega się rozczarował , że kreski "nie działają"...

A tak w ogóle jesli trader jest non stop posrany (czy to ze szczęścia czy strachu) to guzik z tego będzie.

-- Dodano: czw 21-03-2019, 14:52 --
Dam taką zagadke. Jest setup. Np. pinbar. Jeden zaliczył SL. Drugi wyszedł na BE. Trzeci ugrał 20 pips. A czwarty ugrał na nim 100 pips. Pytanie. Pinbar "zadziałałał" czy nie?

-
- Fanatyk
Cblondyn już mi wystarczy na dziś rozmów z TobąCblondyn pisze:Troche to zmienie. To nie kreski nie działaja tylko trader doopa. Bo posrany ze szczęścia, że wziął 15 pips gdy tymczasem rynek zrobił kolejne 115Tony S. pisze:Kolega się rozczarował , że kreski "nie działają"...
A tak w ogóle jesli trader jest non stop posrany (czy to ze szczęścia czy strachu) to guzik z tego będzie.
ale jak to działa wszystko jak to napisaliście to tak skromnie zapytam tych "starych wyjadaczy" i oczywiscie bez złosliwosci
to ile macie mln, tysiecy na kontach

Od razu odpowiem. Ja tez czasami bywam posrany i to mój największy problemTomasz196407 pisze:Cblondyn już mi wystarczy na dziś rozmów z TobąCblondyn pisze:Troche to zmienie. To nie kreski nie działaja tylko trader doopa. Bo posrany ze szczęścia, że wziął 15 pips gdy tymczasem rynek zrobił kolejne 115Tony S. pisze:Kolega się rozczarował , że kreski "nie działają"...
ale jak to działa wszystko jak to napisaliście to tak skromnie zapytam tych "starych wyjadaczy" i oczywiscie bez złosliwosci
to ile macie mln, tysiecy na kontach

A na miliony nie licze bo jestem realistą. I nie mam planów typu "100%/m-c". Wystarczy mi kilka %
-
- Fanatyk
I za to Cie cenie
Pytasz bo nie masz. Gdybys mial to o kasie bys nie mowil.
Edek: idziemy po Szulera TP i na 1.1460 min. Ktos za?
Tomasz196407 pisze:I za to Cie cenie

isc zawsze mozna ale na obecna chwile nie masz zadnego potwierdzenia ze rynek wogole zamierza tam w tym tygodniu iscCaldeborn pisze:Pytasz bo nie masz. Gdybys mial to o kasie bys nie mowil.

co nie znaczy ze do zamkniecia jakis sygnalik pojdzie ha ha haaaaa
moze pojdzie

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Narysowalem kreski zeby pasowaly do mojej analizy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
duzo wcześniej uciekłemCaldeborn pisze:Pytasz bo nie masz. Gdybys mial to o kasie bys nie mowil.