DayTrading: Środa 20.03.2019

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 21 mar 2019, 00:00

Wzrost
2
25%
Bez zmian
1
13%
Spadek
5
63%

Liczba głosów: 8

krab29
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 20.03.2019

Nieprzeczytany post autor: krab29 »

Wczoraj miałem dzień wyjazdowy i przez wczorajsze posty przebrnąłem dzisiaj po południu/wieczorem.
Mój wniosek: Chciałbym, jako czytający, podziękować osobom tu przedstawiającym swoje wizje za nie. Szczerze dziękuję.
Rysiu, na razie to nie wyszliśmy jeszcze na zero na dziale mięsnym. U mnie 145,53 na S. Jeszcze parenaście złotych swapu. Chciałem tylko Świeżakowi pokazać, że on grając jakimiś 10 lotami zarobi albo nie zarobi. Grając w świętego grilla 0,04 lota jest szansa wyjść do przodu. Bardzo dziękuję Rysiu za życzenia panny, ale nawet jak będzie zjazd 1000 pipsów to zarobię z tysiaka na grilloowaniu. Za taką kasę to mogę z tą panną spędzić co najwyżej kilka godzin. I to kilka to jakieś 2-4 godzinki. Także szału nie ma z tego. Rano powtórki nie będzie. :( Ale chciałoby się budzić obok takiego skarbu codziennie. No i żeby serwis był solidny :oops:
Pisałem ci o mojej magicznej kuli i proponowałem kupno srebra i złota na L, ale za minimalną stawkę. Kupiłeś? Jak tak to trzymaj do wakacji. Ale tylko minimalną pozycję.
PS. Wydawało mi się, że w poście Rysiu zapodałeś zdjęcie panny, a teraz nie ma. Coś mi się chyba źle strona wyświetliła.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

XAB pisze:8) jeden zarabia to drugi traci 7ktyl na dzis na dolcach czyli 3 dni roboty by to wyposrodkowac i oby nie walili dalej w dol
a to te watpliwe bo kierunek dal powell nie za bardzo dla dolca czyli moczymtylkkk
edek spkko bo nie trace dobra ska niemiec na plusie ropa na minusie
a moj gralll tylyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy i widac ze robota glupota usrednialem skracalem i gno mi to dalo :mrgreen:
A juz miałem pisac że Xab zaniemógł po ruchach na eu :lol:
reanimowac

FatFinger
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: FatFinger »

Kermit pisze:rzeźnik narazie zamkniety - moze znowu wyzej uda sie dobrac kolejne S lub ponowic po wyjsciu dolem z formacji.

Na edku narazie średnioterminowe S na stracie ale tam mi brakuje cały czas zejście poniżej 1.11 i dopoki index dolara trzyma to ruch wzrostowy traktuje jako promocje. Jak pusci dolem index to na edku pozycje do zamkniecia.

usdcad na dziennym cały czas retest linii szyi orgra

usdpln głęboki retest choragiewki na dziennym i jednoczesnie dolna banda duzego klina

Do zamkniecia tygodnia pewnie sie wszystko wyklaruje
OK, dzięki. Informuj na bieżąco, powodzenia.
Hope is not a strategy. Maybe not. But selling hopium is.

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

kangur h4 - reakcja na górna bande trojkata rozszerzajacego i szybki powrót do wnętrza flagi. Zobaczymy jak zamknie sie świeca h4 i dzienna ale jesli utrzymaja obrone flagi to IMO bedzie to atrakcyjne miejsce dla niedzwiedzi z pierwszym celem w zółtej strefie i ewentualnie kolejnym na dolnej bandzie flagi
https://www.tradingview.com/x/UxDjp4me/

usdcad h4 - bronią szyi jak Westerplatte
https://www.tradingview.com/x/a6mZPG91/

usdpln h4, d1 - dopóki dół trzyma to byki mają promocje z celem na górnej bandzie klina. Jak pusci to wodospad
https://www.tradingview.com/x/wlkRo1uy/
https://www.tradingview.com/x/0aXNeq0f/

index dolara h4, d1
- podobnie jak usdpln - dopóki dół trzyma to można sie spodziewac filiżanki i kontynuacji trendu, jak puści to srednioterminowa zmiana
https://www.tradingview.com/x/NyG3C30e/
Ostatnio zmieniony 20 mar 2019, 21:47 przez Kermit, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MERLIN »

EU Cypher korekta 38,2 -61,8 całego wzrostu

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

krab29 pisze:Wczoraj miałem dzień wyjazdowy i przez wczorajsze posty przebrnąłem dzisiaj po południu/wieczorem.
Mój wniosek: Chciałbym, jako czytający, podziękować osobom tu przedstawiającym swoje wizje za nie. Szczerze dziękuję.
Rysiu, na razie to nie wyszliśmy jeszcze na zero na dziale mięsnym.
U mnie 145,53 na S. Jeszcze parenaście złotych swapu. Chciałem tylko Świeżakowi pokazać, że on grając jakimiś 10 lotami zarobi albo nie zarobi. Grając w świętego grilla 0,04 lota jest szansa wyjść do przodu. Bardzo dziękuję Rysiu za życzenia panny, ale nawet jak będzie zjazd 1000 pipsów to zarobię z tysiaka na grilloowaniu. Za taką kasę to mogę z tą panną spędzić co najwyżej kilka godzin. I to kilka to jakieś 2-4 godzinki. Także szału nie ma z tego. Rano powtórki nie będzie. :( Ale chciałoby się budzić obok takiego skarbu codziennie. No i żeby serwis był solidny :oops:
Pisałem ci o mojej magicznej kuli i proponowałem kupno srebra i złota na L, ale za minimalną stawkę. Kupiłeś? Jak tak to trzymaj do wakacji. Ale tylko minimalną pozycję.
PS. Wydawało mi się, że w poście Rysiu zapodałeś zdjęcie panny, a teraz nie ma. Coś mi się chyba źle strona wyświetliła.

dokładnie 1000 pln przy zjezdzie na 135 około ze sl 350 stratą przeszło 400 pln
wczoraj i dziś posty starych wyjadaczy fx nt czy stawianie sl rzedu 300-400 pipsów to sens

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

Tomasz196407 pisze:
XAB pisze:8) jeden zarabia to drugi traci 7ktyl na dzis na dolcach czyli 3 dni roboty by to wyposrodkowac i oby nie walili dalej w dol
a to te watpliwe bo kierunek dal powell nie za bardzo dla dolca czyli moczymtylkkk
edek spkko bo nie trace dobra ska niemiec na plusie ropa na minusie
a moj gralll tylyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy i widac ze robota glupota usrednialem skracalem i gno mi to dalo :mrgreen:
A juz miałem pisac że Xab zaniemógł po ruchach na eu :lol:
reanimowac
////////////////////////
PO PROSTU bylo od dluzszi czasu za slodko i tyle :idea: kontrolka znikla
i czasem taki kopniak sie przydaje nawet jak bolesny
tomasz sa rozne metody zarabiania i nie oduczysz starych wyjadaczy by je zmienili to tez tyle
trzeba tez zrozumiec podejscie do fx nie zapominaj ze sa tacy co zerkaja na rynek np raz w tygodniu
jesli depo go broni niech sobie gra po swojemu RACZEJ CIEZKO KOMUS WYTLUMACZYC
zeby gral inaczej

gdybym gral z slka na dolcu to moze mialbym gora 2ke straty a tak mam wyzej 7 na noc
i pewnie zajecie na dwa dni
a wszystko przez tego cholernego niemca bo wymyslilem sobie jakies lkowanie a zreszta od poniedzialku lapie fx lewa noga
zamiast trzymac ske z 1182x.00 bo bylaby dzis piekna
zajalem sie niemcem LLLLL to przegapilem dolce i tyle na noc
jest roznica jak ktos robi takie tam dt dzienne a jak robi dtweekley :?: :?: :?:
niepotrzebnie sie strofujesz narka
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Zablokowany