-- Dodano: wt 19-03-2019, 17:18 --
eDzio robi schemat w ciągu dnia góra dół, można tym podreperować konto
Dobry ...Tomasz196407 pisze:Navik widze jesteś w rezyserce![]()
jak Twoje trejdy masz coś?
Jedyna słuszna rada : musicie z Rychem posiedzieć we dwóch nad grallem któryś deszczowy weekend i dopracować to cacko.Świeżak44 pisze:Ooooooooooo już mam dosyc tego rzeźnika!Rysiu, gdzie te spadki? Od 13.03 trzymają mi dwie S-ki, i nie chca tego puscić.. Już mi sie odechciewa grac na rzeźniku.. Piaty dzień..
Czekam tez na indeksy żeby spadk. Rano na DAX-ie straciłem popołudniu na DJ odrobiłem. Kolejny raz. Wniosek- grać tylko popołudniu, z jankesami.
Ustawiałes jaki sl? kiedy wchodziłeśnavik pisze:Dobry ...Tomasz196407 pisze:Navik widze jesteś w rezyserce![]()
jak Twoje trejdy masz coś?
Tomasz ja byk jestem , wiec L mam . Tak jak pisałem w piątek , poziom 2878 ( u mojego Broka szczyt ze stycznia 2018) do zaliczenia lub chociaż próba zaliczenia do środy . W środe Bedą jajogłowi sie naradzać , wiec jakieś tąpnięcie w dól pewnie bedzie , ale generalnie na każdym zjeździe w dol będę próbował łapać L ....sa nowe szczyty do zdobycia - tak myśle w dłuższym terminie .
Fakt faktem ze dość nerwowo sie robi i tydzień , dwa korekty byłby mile widziany . Moze właśnie jutro bedzie impuls do korekty , wiec na 2878 postawie sell limit z krótkim sl ( 5-7pkt) ale to dopiero jutro jak będę mieć zasieg lepszy( w Polsce juz będę ) , bo w ternie jestem i ciagle tracę zasieg .... qrwicy mozna dostac z nerwów