DayTrading: Wtorek 19.03.2019

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 20 mar 2019, 00:00

Wzrost
2
67%
Bez zmian
1
33%
Spadek
0
Brak głosów

Liczba głosów: 3

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Wtorek 19.03.2019

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Im dłużej czytam to forum to przestaje mnie dziwić statystyka o 80% tracących. Czasami to ręce opadają
Jak ktoś chce cokolwiek zarabiac jak nawet nie wie na czym to ma polegać. Masakra

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Cblondyn pisze:Im dłużej czytam to forum to przestaje mnie dziwić statystyka o 80% tracących. Czasami to ręce opadają
Jak ktoś chce cokolwiek zarabiac jak nawet nie wie na czym to ma polegać. Masakra
juz argumentów brak :mrgreen:

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Tomasz196407 pisze:
No to pytaj czego nie rozumiesz :)
Bo ostatnio wciąż czegoś nie rozumiesz. Choćby wspomniany wcześniej RGR itp.

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Cblondyn pisze:
Tomasz196407 pisze:
No to pytaj czego nie rozumiesz :)
Bo ostatnio wciąż czegoś nie rozumiesz. Choćby wspomniany wcześniej RGR itp.
odnosnik jak nie rozumiesz ludzi:
daytrading-wtorek-19-03-2019-t30516-20.html#p938512

Awatar użytkownika
jędrula
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: jędrula »

Cblondyn pisze:Im dłużej czytam to forum to przestaje mnie dziwić statystyka o 80% tracących. Czasami to ręce opadają
woj55 pisze:
Kermit pisze:jak ktos nie gra na co dzien duzych setupów to nie zrozumie tego jak można to grać. Przestawic sie z pozycji po 5, 10 czy 15 pipsów na pozycje 500 pipsów nie jest łatwo. Chodzi głównie o głowe - inna perspektywa wymaga troche innego myślenia. Bo setup jest np na dziennym wykresie, a na h1 czy m30 zanim formacja sie zrealizuje jest 10 sygnałów odwrócenia robiących niedoświadczonym bajzel w głowie.
Odswiezanie takich informacji jest zawsze bardzo cenne! powinienes czesciej podobne racje upubliczniac po za twoimi wykresami, Brawo
Obrazek

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

jędrula pisze:
woj55 pisze:
Kermit pisze:jak ktos nie gra na co dzien duzych setupów to nie zrozumie tego jak można to grać. Przestawic sie z pozycji po 5, 10 czy 15 pipsów na pozycje 500 pipsów nie jest łatwo. Chodzi głównie o głowe - inna perspektywa wymaga troche innego myślenia. Bo setup jest np na dziennym wykresie, a na h1 czy m30 zanim formacja sie zrealizuje jest 10 sygnałów odwrócenia robiących niedoświadczonym bajzel w głowie.
Odswiezanie takich informacji jest zawsze bardzo cenne! powinienes czesciej podobne racje upubliczniac po za twoimi wykresami, Brawo
Obrazek
To był cytat kóry ja sam dostałem. I sie nim podzieliłem. Tyle

-- Dodano: wt 19-03-2019, 15:36 --

I nie mam w zwyczaju upubliczniać poczty którą otrzymuje od innych forumowiczów. W końcu to jakby nie było priv.

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

Cblondyn - zmien nick na mitoman i powiedz ile Cie w takim razie kosztowały te długie rozmowy telefoniczne gdy pytales o opcje gdzies z rok temu. Bo skoro Ci rzekomo powiedzialem ze trzeba placic za kontakt ze mna to pewnie cennik jakis moj masz. Powiedz mi bo nie pamietam ile biore i czy od minuty rozmowy czy naliczanie sekundowe. Widze ze awansowałem na szkoleniowca też. To kogo wyszkoliłem - przyznać się szybko. Moze ja lunatykuje bo nie pamietam zebym kogos szkolil?

Chyba naprawde musze przemyslec opuszczenie na dobre tego forum bo to jest jakas komedia co tu sie wyrabia. Tylko opluc, oczernic rzucic gow..m wyssanym z palca. Dramat
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Kermit pisze:Cblondyn - zmien nick na mitoman i powiedz ile Cie w takim razie kosztowały te długie rozmowy telefoniczne gdy pytales o opcje gdzies z rok temu. Bo skoro Ci rzekomo powiedzialem ze trzeba placic za kontakt ze mna to pewnie cennik jakis moj masz. Powiedz mi bo nie pamietam ile biore i czy od minuty rozmowy czy naliczanie sekundowe. Widze ze awansowałem na szkoleniowca też. To kogo wyszkoliłem - przyznać się szybko. Moze ja lunatykuje bo nie pamietam zebym kogos szkolil?

Chyba naprawde musze przemyslec opuszczenie na dobre tego forum bo to jest jakas komedia co tu sie wyrabia. Tylko opluc, oczernic rzucic gow..m wyssanym z palca. Dramat
Akurat to slowa które ja sam dostałem. Mój bląd, że wyslałem go dalej. Jak widać, trzeba uważac co się do kogo wysyła i co. A od kogo to dostałem to nie powiem bo nie mam w zwyczaju upubliczniac poczty którą dostaje. Nastepnym razem zanim ckolwiek dalej przesle mocno się zastanowie. Lub cokolwiek do kogos napisze.

woj55
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: woj55 »

Kermit pisze:Cblondyn - zmien nick na mitoman i powiedz ile Cie w takim razie kosztowały te długie rozmowy telefoniczne gdy pytales o opcje gdzies z rok temu. Bo skoro Ci rzekomo powiedzialem ze trzeba placic za kontakt ze mna to pewnie cennik jakis moj masz. Powiedz mi bo nie pamietam ile biore i czy od minuty rozmowy czy naliczanie sekundowe. Widze ze awansowałem na szkoleniowca też. To kogo wyszkoliłem - przyznać się szybko. Moze ja lunatykuje bo nie pamietam zebym kogos szkolil?

To jest jakas koszmarna podlosc ,zebys Ty musial sie jeszcze tu bronic,kiedy tak naprawde wiekszosc straci pod twoja nieobecnosc . Juz kiedys przestrzeglem przed tym i rzeczywiscie , chyba przez rok wspominali Ciebie i spekulowano .... kiedy wrocisz! Nic sie z tego nie nauczyli
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

woj55 pisze:

To jest jakas koszmarna podlosc ,zebys Ty musial sie jeszcze tu bronic,kiedy tak naprawde wiekszosc straci pod twoja nieobecnosc . Juz kiedys przestrzeglem przed tym i rzeczywiscie , chyba przez rok wspominali Ciebie i spekulowano .... kiedy wrocisz! Nic sie z tego nie nauczyli
Nie mam w zwyczaju upubliczniać cudzą poczte. A byłoby tego sporo gdy tak przewertowac przezz te kilka lat. I tez wiele ciekawych wątków dotyczących innych. Normalna rzecz, gdy sie ktos kogos innego o kogoś spyta. Ale najczęściej pozostaje to w sferze priv. Jesli zacytowane w pocczcie słowa padły w moich wątkach na oglnym to mi je pokaż. Czy teraz tez mam pokazywac priv poczte od Tomasza? Pomimo odmiennych poglądów? To własnie jest chore.

Zablokowany