to jednak masakra bo to wyrazna pomylka w kierunku jakby w to ktokolwiek gral

tak uwazam jakby tos nie gral nawet po 0.01 l
ja grajac drobno na daxie na taki walek sobie nie pozwolilbym bo wtedy to bez sensu cala robota
bo grasz z za duzo strata
szanowny kolego nie masz racjiKermit pisze:jak ktos nie gra na co dzien duzych setupów to nie zrozumie tego jak można to grać. Przestawic sie z pozycji po 5, 10 czy 15 pipsów na pozycje 500 pipsów nie jest łatwo. Chodzi głównie o głowe - inna perspektywa wymaga troche innego myślenia. Bo setup jest np na dziennym wykresie, a na h1 czy m30 zanim formacja sie zrealizuje jest 10 sygnałów odwrócenia robiących niedoświadczonym bajzel w głowie.
chwila daj dokonczyc bo szukaja frajerki a moze same saXAB pisze:tomasz
bo te rozwazania nie maja sensu
rozwazamy frajerskie wejscie smoka na rzezniku![]()
![]()
![]()
![]()
przez swiezaka
a tak jak on gra mozna grac tylko na demo i to wszyscy popieramy
i raczej z jego graniem wszyscy maja te sama ocene
zas czesto tak jest ze wejdziesz w cos zle czy chwilowo zle
to musisz znac poziom swojej obrony i tyle
ja nigdy nie mam racji, a AT nie działa i na tym już skończmy... EOTTomasz196407 pisze:
szanowny kolego nie masz racji
jestesmy na ogólnym dostepnym forum to ze piszemy to nasze prawo ustosunkowania sie do postówKermit pisze:ja nigdy nie mam racji, a AT nie działa i na tym już skończmy... EOTTomasz196407 pisze:
szanowny kolego nie masz racji
Odswiezanie takich informacji jest zawsze bardzo cenne! powinienes czesciej podobne racje upubliczniac po za twoimi wykresami, BrawoKermit pisze:jak ktos nie gra na co dzien duzych setupów to nie zrozumie tego jak można to grać. Przestawic sie z pozycji po 5, 10 czy 15 pipsów na pozycje 500 pipsów nie jest łatwo. Chodzi głównie o głowe - inna perspektywa wymaga troche innego myślenia. Bo setup jest np na dziennym wykresie, a na h1 czy m30 zanim formacja sie zrealizuje jest 10 sygnałów odwrócenia robiących niedoświadczonym bajzel w głowie.