mysle że sie nie obrazisz i przyznasz mi w przyszłosci racje
Otóż z moich osobistych wniosków jak przebywam tu od 12 roku na tym forum
ludzie, forumowicze zresztą wszyscy teraz oczekują tzw łatwizny w sensie podane przez kelnera przysłowiowo na tacy.
Też jak bym organizował taki dziennik tu troche inaczej bym to poprowadził a tez miałbym w zamiarze zatkać usta wielkoustym o ich zarobkach mitycznych.
Moim zdaniem nie trzeba w takich dzienniku opisywać swoja strategie bo liczy sie wynik czyli tzw wejscie
jeszcze tak jak dla mnie i jeszcze wielu wazne jest ustawienie sl i tp-sensownosc zagrania!!
I teraz uważaj to co cały czas pisze też na ogólnym
Daj 10 wejsc, sygnałów pod rząd -ważne (daj im to na tacy) określisz skutecznosć strategii tym sposobem
Nie rozpisuj przy tym że to strefa podaży, popytu, że to wsparcia i opory że to głupie FE
Poprostu udowodnij to że jestes skuteczny

Ja jeszcze proponowałem tym wielkoustym traderom 10 wejsc z sl i tp pod rząd bez korzystania z netu i email
ale jest warunek bardzo ciezki do spełnienia bo nie ma jak kontrolować
Ludzie na tym forum i tez gdziekolwiek indziej lubią sie rozpisywać jakie to są dobre ich strategie
np rgr-y
mój ostatni test forumowy na przekonanie na argumenty
prowadziłem go wczoraj i przedwczoraj na DT z kilkoma osobami
nie ma żadnych przesłanek teoretycznych i naukowych na udowodnienie istnienia ww
bo nie ma nauki w sensie dyscypliny naukowej jako Forex
Wszystko co promujemy jako swoiste sukcesy na rynku Forex to jest własne doświadczenie i nic wiecej
Dlatego tak ważne jest stwierdzenie samemu sobie
czy ja moge prowadzić tzw gre jaką jest Forex
Pozdrawiam
ps jezeli uznasz ze to niewłaściwy wpis w ten dziennik poprostu go usuń