HMA oraz,"czerwona i niebieska strzałeczka" (pokazują zaliczone szczyty i dołki) była od początku , uznałem ostatni wykres za wystarczające wytłumaczeniedespertador pisze:Ok, czyli jednak nie tylko HMA. Teraz to zrozumiałe.

powodzenia

HMA oraz,"czerwona i niebieska strzałeczka" (pokazują zaliczone szczyty i dołki) była od początku , uznałem ostatni wykres za wystarczające wytłumaczeniedespertador pisze:Ok, czyli jednak nie tylko HMA. Teraz to zrozumiałe.
Tolmon_Nika pisze:Zamknięcie tygodnia dax: IMO opory i wsparcia w nowym tygodniu TP zostaną przesunięte na pokazane linie wsparcia.
s/l - bez zmian BE + xx
w sumie IMO tydzień powinien być spadkowy, (szansa dla nożowników i "dziubaczy")
IMNSHO na dzień dzisiejszy w tym tygodniu dotarcie w okolice poziomu 10925![]()
może zmienić moje nastawienie co do kierunku rynku w śerdnim terminie .
HTH BB
powodzenia![]()
ps. odpoczynek 24/7 od Fx
co Tolmon rozumiesz jako dzień nożownika?Tolmon_Nika pisze:IMO dzień "nożownika"powodzenia
HTH BB
AFK
pozycja została ponowiona zgodnie z pierwotnymi założeniamidespertador pisze:Tolmon, cz po wywaleniu na BE strategia zakłada ponowienie pozycji? Jeśli tak, to wydawałoby się, że SL ponownie powinien być nad szczytami.
A może w tej sytuacji poczekasz na nowe szczyty? To byłby juz jednak czwarty atak na ten kluczowy opór
Jeżeli nic się nie zmieniło to ponawiamdespertador pisze:Tolmon, cz po wywaleniu na BE strategia zakłada ponowienie pozycji? Jeśli tak, to wydawałoby się, że SL ponownie powinien być nad szczytami.
A może w tej sytuacji poczekasz na nowe szczyty? To byłby juz jednak czwarty atak na ten kluczowy opór