Moim zdaniem zły pomysł.coolcov pisze:A ja tam cały czas edka Skuje
Pozdrawiam Wszystkich i wielu pipsiaków !
DayTrading: Wtorek 19.02.2019
Re: DayTrading: Wtorek 19.02.2019
The only way is up
myślę że jeśli ktoś gra nawet słabiej ode mnie, ale odwrotnie wobec warunków które mam, bez problemu mógłby pochwalić się już dużym portfelem 

Masz rację. Na razie pozamykałemTsunamiPL pisze:Moim zdaniem zły pomysł.coolcov pisze:A ja tam cały czas edka Skuje
VSA
dołożyłem sell grid pod skalpa usdjpy, zobaczymy w jaki sposób spaślaki mnie wytną
A ja sobie tak ciułam.. 3/3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Jak Ty chcesz zarabiac skoro u Ciebie za każdym razem SL>TP?Świeżak44 pisze:A ja sobie tak ciułam.. 3/3
Przeciez powinno byc odwrotnie. Skoro od razu takie masz założenie to założenie jest do d...
wcale taki zly nie byl ale mnie nie bylocoolcov pisze:Masz rację. Na razie pozamykałemTsunamiPL pisze:Moim zdaniem zły pomysł.coolcov pisze:A ja tam cały czas edka Skuje
znowu niemcy tyly daja
Niemcy: Indeks instytutu ZEW (luty) -13,4 (prognoza -14)
1,1324 widzialem ze bylo ale ok zalozmy ze wroca moze wreszcie wyzej

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Powinno byc większe TP, ale dałem opcję "minimum" bo nie mogłem pilnować. Jakbym regularnie zarabiał, to bym to z czasem zmienił. Tutaj nastawiłem się na mniejszy zysk, ale większe prawdopodobieństwo sukcesu.Cblondyn pisze:Jak Ty chcesz zarabiac skoro u Ciebie za każdym razem SL>TP?Świeżak44 pisze:A ja sobie tak ciułam.. 3/3
Przeciez powinno byc odwrotnie. Skoro od razu takie masz założenie to założenie jest do d...
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Moim zdaniem zły pomysł.[/quote]
Masz rację. Na razie pozamykałem[/quote]
wcale taki zly nie byl ale mnie nie bylo
znowu niemcy tyly daja
[/quote]
Spokojnie na razie spowrotem jestem w Sce od 66.7 także luzik
Masz rację. Na razie pozamykałem[/quote]
wcale taki zly nie byl ale mnie nie bylo
znowu niemcy tyly daja

Spokojnie na razie spowrotem jestem w Sce od 66.7 także luzik
VSA
Sklap to nie swing z H4, tu albo się pilnuje albo się nie gra ...Świeżak44 pisze:Powinno byc większe TP, ale dałem opcję "minimum" bo nie mogłem pilnować. Jakbym regularnie zarabiał, to bym to z czasem zmienił. Tutaj nastawiłem się na mniejszy zysk, ale większe prawdopodobieństwo sukcesu.Cblondyn pisze:Jak Ty chcesz zarabiac skoro u Ciebie za każdym razem SL>TP?Świeżak44 pisze:A ja sobie tak ciułam.. 3/3