DayTrading: Piątek 15.02.2019
Re: DayTrading: Piątek 15.02.2019
gbp jpy
a to wyglada na w dol na 141xxx i na 137 to tylko wzrokowo bez zadnych podstaw
a to wyglada na w dol na 141xxx i na 137 to tylko wzrokowo bez zadnych podstaw
Ostatnio zmieniony 15 lut 2019, 11:29 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
A co konkretnie?MERLIN pisze:GJ i tyle w temacie
-
Nieśmiertelny Trader
a nic, kolega lubi rysowaćCblondyn pisze:A co konkretnie?MERLIN pisze:GJ i tyle w temacie
a konkret tutaj na szybo: popyt - trójkąt - wybicie
chociaż sam gram dziś dalej listka i może pionowo polecieć po wczorajszej faikowej reakcji.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nadal nie rozumiesz ? tu masz opisCblondyn pisze:A co konkretnie?MERLIN pisze:GJ i tyle w temacie
Oczywiście, że rozumiem. Bo wg tego opisu widac WYRAŹNIE, że moment na BUY juz dawno byłMERLIN pisze:Nadal nie rozumiesz ? tu masz opisCblondyn pisze:A co konkretnie?MERLIN pisze:GJ i tyle w temaciehttps://tradingstrategyguides.com/crab- ... -strategy/
Co najmniej 2 godz. temu
może teraz uJot odbije od ceny otw w dół, jak nie to odreagowanie do góry w ostatnim dniu tygodnia
-
Nieśmiertelny Trader
Myślę, że uj wróci tam skąd przybył bo chociażby to nazbyt wyraźne objęcie bessy na cadjpy - tam jak dla mnie atak na nowe topy, a jak spojrzymy na miesięczny to szykuje się zmiana trendu. No chyba, że sam listek jakoś sobie poradzi czego tobie życzę z tym ujkiempr7emo pisze:może teraz uJot odbije od ceny otw w dół, jak nie to odreagowanie do góry w ostatnim dniu tygodnia
może tylko korekta do początku sesji za oceanem
muszą trochę poddać w wątpliwość nastawienie graczy aby to nie wyglądało zbyt jasno
muszą trochę poddać w wątpliwość nastawienie graczy aby to nie wyglądało zbyt jasno
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Konkret okazał sie crabem
jednak
------------------------------------------------------
Świeżak jak Dax ?
Świeżak jak Dax ?
Uciekł mi jak zwykle.. myśle ze to jest fałszywy wzrost i ładnie moga z tego spadać po południu. Patrze juz na USA. Coś nie moga pokonac F 61,8%...Tomasz196407 pisze:Konkret okazał sie crabemjednak
Świeżak jak Dax ?
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.